Wednesday, 27 November 2013

WHAT I WORE: FEATHERS


I'm absolutely loving our new home and neighbourhood but the one thing I miss form our previous place is our girls' room. Some of you might remember seeing pictures of it before but if not, this is what it looked like. We didn't want to make it too girly and childish so the beige and white striped wallpaper was just perfect and the pictures brought a touch of colour. 


This was me trying on some clothes when sorting out my wardrobe for the move. I didn't end up wearing the Biba feather jacket out but I'm intending to again very soon when the right occasion arises. Isn't it cool? And what's even cooler is that I got it as a present from my Mother-In-Law!


Jacket: Biba / Knit: American Vintage / Corduroy Jeans: Isabel Marant / Pumps: Christian Louboutin / Cuff: Hermes / Necklace: H&M / Clutch: YSL


Minna x

26 comments:

 1. Vähän kummallinen on tämä blogi.

  ReplyDelete
 2. Lensi melkein kahvit näytölle tuosta ensimmäisestä kommentista, mahtavan huvittava!

  En olekaan ennen kommentoinut, mutta halusin vain sanoa, että tämä blogi on yksi lemppareistani! Tosi kivoja asuja, ihania kuvia ja tykkään hurjasti sun tavasta kirjoittaa. :) Ihanaa keskiviikkoa sulle!

  S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kommentista S, ihana kuulla!

   Delete
 3. Kyllähän tässä joku kumma ristiriita on yllä olevaan tekstiin vai ootteko te taas muuttaneet:

  http://ellit.fi/muoti-ja-kauneus/kotirouva-lontoossa/asu-lastenhuoneessa

  t. toinen Anonyymi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sorry, selailin muutaman postauksen taaksepäin ja huomasin että te todella olette muuttaneet/muuttamassa. Hitaampi ei pysy perässä :-D! Onnea uuteen kotiin! Onko tämä uusi nyt sitten se the koti, missä asutte pidemmän aikaa - jos saa kysyä!

   Delete
  2. Kiitos. Vaikea vastata... muutama juttu ja suunnitelma on vähän ilmassa, joten katsotaan mihin päädytään!

   Delete
 4. I so loved the girls room. Cannot believe your mother in law bought thus for you so gorgeous. I would definitely be looking forward to your Christmas present from her.

  I think there is a problem with the blog I kept getting thrown out . I presume it is a technical issue of some sort. It just stays on home page for 2seconds and then returns me o safari homepage. I thought you might like to know

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know she's a very cool lady.

   Thanks for letting me know... I've tried with different browsers myself and works fine for me. Hopefully it was something temporary!

   Delete
 5. En ihmettele yhtään, että tuota huonetta jäi ikävä, se on tosi kaunis! Eniten mun mieleen edellisestä kodista ;) Sulat ei uppoa muhun, mut noi housut on tosi kivat!!

  -H-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sulat on joo aika.... striking? Ei tätä takkia ihan päiväsaikaan ja lähikauppaan viitsis niskaansa vetääkään, vois saada outoja katseita osakseen:-)

   Delete
 6. Käyn aina välillä lukemassa ja olen tykännytkin blogistasi, mutta nyt tosiaan tuntuu hieman ristiriitaisilta nämä jutut, eikä välttämättä ihan positiivisessa mielessä. En tiedä miksi, ehkä se on sitä "elämän kokemusta" :D Voihan se ollakin että everything is fine and dandy. Sinänsä asiahan ei mulle kuulu helvetin vertaa ja siksi käännänkin huomioni muihin blogeihin. Toivon sulle onnea, ja että tiedät mitä olet tekemässä. T: Ensimmäinen Anonyymi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Sori nyt minä putosin aika pahasti kärryiltä, enkä ymmärrä kommenteistasi oikeastaan mitään. Onnea toki sinnekin.

   Delete
  2. Etkö? No, katsellaan. Samalla saarella kuitenkin ollaan :)

   Delete
  3. Ristiriitaisuudesta puheen ollen, anonyymi lupaa kääntää huomionsa muihin blogeihin ja palaa parin tunnin päästä jälleen uudelleen kommentoimaan...
   Hatunnosto sinulle Minna, ettet julkistat tällaisetkin kommentit, ei minusta olisi pakko ollenkaan. Jää jotenkin vähän ikävä fiilis kuitenkin tällaisista epämääräisistä kommenteista, mutta ehkä se on tarkoituskin. Älä välitä, keskitytään blogin positiivisiin puoliin :)
   Tuskin koskaan olen kommentoinut, mutta luen blogiasi säännöllisesti ja nautin kauniista kuvista ihanasta Lontoosta ja muualta maailmalta ja kivasta kirjoitustyylistäsi. Kiitos! Terveisin Moonamaarit

   Delete
  4. Kiitos paljon Moonamaarit kommentista ja kannustuksesta! :-) Ei olis itse asiassa pitänyt julkistaa tuota ylläolevaa... muutamat muut jätinkin nyt julkaisematta. Inhottavinta tässä ja niissä julkaisemattomissa on se, että tosiaan on olemassa naisia, jotka toivovat toisille naisille pahaa. Niin ja ajattele jos mulla olisikin joku asia elämässä huonosti... sen takia eivät haluaisi enää lukea blogiani! Aikas julmalta tuntuu ;-) Hauskaa viikonloppua sulle!

   Delete
 7. Siis mitä, multakin on mennyt ohi, että olette muuttaneet! Siis uudesta ihanasta kodistanne? Jonka vaivalla remontoitte? Kerro nyt ihmeessä lisää.
  Ai taidatkin olla linjoilla, jään odottamaan:)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha, ei siinä ole mitään kertomista. Kuten oon aiemmin sanonut aika monta kertaa se oli aina yhtä lailla koti kuin investointi. Tulemme tekemään saman aivan varmasti vielä uudestaankin.

   Delete
 8. Notting Hill on vastustamaton, että lähde kun kerran muutatte. ;-) Onhan tuo muuttaminen oma projektinsa, hommaa riittää, etenkin lasten kanssa. Vaikka kuinka apuvoimia olisikin. Oliko uusi kotikin remonttikohde? Me remontoimme siis uuden kotimme, ei-ikinä-enää, ei vaikka kuinka hyvää bisnestä olisikin. :-D Nyt olemme myös lähempänä lasten koulua, ei ole kuin yksi tai kaksi tien ylitystä joten kävellenkin pääsee.

  Asu on minunkin mielestä aivan hurmaava, vaikka jokseenkin erikoinen - ei ehkä sopisi minulle. Mutta housut on tosi ihanat.

  -Laura.A

  ReplyDelete
  Replies
  1. No nyt jo oon sitä mieltä, että en missään muualla Lontoossa haluaisi enää asua :-) Uusi koti on vaan vuokra-asunto. Otetaan breikki projekteista, mutta ei se varmasti viimeiseksi jäänyt. Remontin keskellä asumista kyllä yritetään välttää tulevaisuudessakin... vieläkin traumat muutaman vuoden takaisesta remontista vastasyntyneen kanssa! ;-) Toivottavasti teillä nyt sitten remontti täysin ohi...? Ihanan kuuloinen koulumatka!

   Delete
 9. Harmittaa muakin noi ääliökommentit. Mutta ei ne pilaa kuitenkaan sun kivaa blogia ! Tsemppiä muuttoon ! :)

  ReplyDelete
 10. Ihana olet! Olet jotenkin muuttunut ulkonäöllisesti vai johtuuko se suu-kiinni-hymystä joka on kaunis! Olet kaunistunut kaikinpuolin, olemuksessasi on raikkautta! Odotan innolla kuvia uudesta kodistanne. On aika ostaa ja aika remontoida ja aika myydä;-)) Terveisin pitkästä aikaa Laia (vaikka luenkin juttujasi niin kommentoin harvemmin....)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos. Kyllä sitä itse näkee itsensä vähän eri tavalla etenkin tietyn iän jälkeen ;-) Kiitos kommentista Laia!

   Delete
 11. Osa varmaan on ottanut suotta herneen nenään kun sinun muuttosi on tulllut lukijoille yllätyksenä. Osa voi pitää loukkauksena, ettet kertonut muutosta vasta kuin muutettuasi. Vaikka eihän blogistin koko elämää tarvitse blogisssaan avata!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin oliskohan näin. Ei näitä blogeja niin vakavasti kannattaisi kenenkään ottaa. Hauskaa viikonloppua sulle!

   Delete