Wednesday, 20 November 2013

ALL DRESSED FOR CHRISTMAS


London, that is! Whilst Baby M and I had been abandoned by the rest of the family we decided to take a stroll around the West End to enjoy all the beautiful Christmas decorations and lights. Nothing gets you in a Christmas mood more. London has a very special atmosphere this time of the year. It looks sooo beautiful, everyone is in good spirits and shops and restaurants are even busier and buzzier than normally. 


First... Oxford Street. The horrendously over crowded Oxford Street. Even that is beautiful with Christmas lights. 


Upwards and onwards; the red brick building in the middle is the very glamorous Claridge's Hotel. Such a stunning, old school hotel. I love their bar for a pre-dinner drink or their restaurant for breakfast if you fancy treating yourself for a special one.


Bond Street. A shopper's heaven if you want to find all Designer brands on one street.


Old Bond Street with all the amazing jewellery and watch displays.
My little friend who is a child who loves sitting in her buggy for like, hours! I find that amazing. Little M hated it at this age. Not complaining, it's great for long walks!


Regent's Street.


And back home past all the department stores on Oxford Street. Soon I won't be able to just walk to the West End so I wanted to do a proper stroll around whilst it's still on my doorstep. Sure there will be plenty of Christmas atmosphere in Notting Hill too though!

Minna x

14 comments:

 1. Ihania kuvia taas Lontoosta. ja pikku söpöläinen punaisissa kengissään ! Mistähän tuollaisia kenkiä saisi.. Meidän neiti lopetti konttaamisen tällä viikolla kokonaan ja kävely sujuu, nyt melkein 1v2kk. Ja on kyllä ihanaa kun viihtyy kärryissä hyvin ja tykkää katsella maisemia ja ihmisiä sieltä. Helpottaa liikkumista kyllä kummasti ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneks olkoon teidän tytölle kävelytaidon oppimisen johdosta! Noi kengät on munkin mielestä aivan ihanat ja neiti itse on niihin niin kiintynyt, että haluaisi sisälläkin pitää jalassa ;-) En muista minkä merkkiset (ei mikään tunnettu), mutta tiedän miehen ostaneen ne tällaselta sivustolta http://www.childsplayclothing.co.uk/

   Delete
 2. Niin kauniita kuvia! :) Meillä myös juuri muutto varmistui ja perjantaina muutetaan samoille hoodeille (ilmeisesti) missä nyt olette eli W1 on uusi postikoodi ;) Notting Hill oli kyllä myös yksi alue, jolta me etsittiin kotia, aivan ihana alue kyseessä! :)


  Maria / Petite Living

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onnea muuttoon teille myös Maria! On ihana asua ihan keskustassa, mutta mä halusin nyt kokeilla jotain muuta kun tilaisuus siihen tuli. Joskin eipä uusi koti ole kun 3 mailia vanhasta, mutta silti aika erilaista asumista varmaan.

   Delete
 3. Upeita kuvia. Ja voi miten tyylikäs pikku-neiti!

  ReplyDelete
 4. Meillä poika (kuopus) oli samanlainen, ihan innoissaan aina kun pääsi rattaisiin ja olisi mielellään istunut niissä tuntitolkulla...kunhan kärryt vaan pysyi liikkeessä ;) Toisinaan vieläkin (kohta 4-v) kyselee, että eikö voitaisi mennä kärrykävelylle :)

  Muutto siis tulee vielä ennen joulua? Ei ainakaan ehdi joulun odotus-aika käydä pitkäksi teillä ;) Tsemppiä!

  -H-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on ihanaa! Meillä ensimmäinen alkoi vuoden ikäisenä kerta kaikkiaan vihata rattaissa istumista... sitä kesti yli vuoden, jonka jälkeen tajusi, että hetkinen tämä istuminenhan on aika mukavaa kun ei tartte itse tehdä yhtään mitään ;-)

   Muutto on meneillään juuri nyt! :-) Kiitos tsempistä, sitä taidetaan vähän tarvita, ha.

   Delete
 5. Ai Claridgesilta saa hyvää aamiaista? Hauska tietää. Olen usein käynyt Claridgesin baarissa drinkillä, ja pari kertaa hotellissa työasioilla, mutta yötä en ole vielä siellä saanut viettää. Aivan ihana hotelli kyllä. Helsingissäkin alkavat jouluvalot olla kohdillaan - täällä niiden vaikutuksen todella huomaa, koska on niiiin pimeää sateen takia. Marjo x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo saa ja se on vaan niin ihana ja kaunis ympäristö rentouttavalle aamiaiselle. Lontoossa on ihan huiman kylmä tällä hetkellä... mutta ainakin tänään näyttäis kuivalta, mikä on aika toivottavaa muuton kannalta! xx

   Delete
  2. Have I missed something? Juurihan te muutitte... mistä moinen äkkikäännös? T Houlama

   Delete
  3. No joskus saa tarjouksia, joista ei voi kieltäytyä :-)

   Delete
 6. LOVE seeing cities all dressed up for the holidays!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know I just love this time of the year!

   Delete