Monday, 11 November 2013

HELSINKI, BOULEVARD SOCIAL


There is one restaurant in Helsinki that definitely deserves its own post after this trip: Boulevard Social. What a great addition to Helsinki's restaurant offering, which by the way seems to get better and better (and "cooler") each year. I spent an awful lot of time in Boulevard Social in the past week. The food is amazing (Eastern and Southern Mediterranean flavours, all to be shared), the atmosphere cosy and buzzy (even on a Tuesday night I must mention as that is quite rare in Helsinki), the service friendly and attentive. The bar is nice too if you want to just grab a drink. A must for anyone visiting Helsinki or if you live here and haven't been yet, do! It's popular so one must book well in advance.


Kippis! Familiar faces for most Finnish blog readers :-) 


Until next time Helsinki! I'm off again tomorrow. Although I still have a few Helsinki posts to come...

Minna x

12 comments:

 1. Hei Minna!

  Blogisi on ihana, ja koko ajan muuttunut vain parempaan suuntaan! :)
  Voisitko tehdä jotain erillistä postausta kauneudenhoitotuotteista- ja ruutineista joita käytät ja joita sinulla on? Pyydän tätä siksi että ihosi ja kasvosi näyttävät nykyään kuvissa todella upeilta, ja tahtoisin ehdottomasti tietää salaisuuden noin hehkuvaan ja upeaan ihoon! :) (ja uskon että moni muukin haluaisi ;) )
  Kaikkea hyvää ja mukavaa talven odotusta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon Jenni, ihana kuulla tollasta palautetta!

   Mulla on suunnitteilla ihonhoito- ja meikkipostaus. Ensin haluaisin vaan omiin kuviin ja niiden käsittelyyn vähän parannusta sen muodossa, että hankin Photoshopin ja opettelen sen perusteet. Nimittäin kyseisenlaisiin postauksiin olis kiva pystyä tekemään kuvakollaaseja ja -tekstejä. Tämä toteutunee pian.

   Mulla ei muuten mielestäni ole mitenkään kovin hyvä iho (meikki on MUST), mutta kyllä mä sitä ahkerasti hoidan... Silti olen sitä mieltä, että ruokavalio vaikuttaa eniten. Toinen tosi tärkeä juttu on se omaan ihonväriin parhaiten sopiva hiustenväri. Itseruskettavakaan ei ole pahasta hehkuvuuden lisäämiseksi meikistä puhumattakaan, ha!

   Delete
 2. Kiitos vielä kivasta illasta - olipa hauska nähdä! Lontoossa sitten seuraavan kerran.

  ReplyDelete
 3. Boulevard Social on kyllä ihan mieletön ravintola! Näytät ihanan raikkaalta! Meikkipostaus vaan kehiin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tosi mieluisa paikka! Ja yritetaan saada toteutettua lahitulevaisuudessa :-)

   Delete
 4. Love your pink shirt in the first picture! Restauran scene in Helsinki has for sure gone more vibrant. It may even be difficult to get a table on a weeknight. Although it's slightly annoying to settle for second best, it's still very good news in general that people are eating out, boosting the economy and making it possible for the restaurant scene to become even cooler.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks it's a knit I bought when heavily pregnant! :-)

   It really has hasn't it! So many good restaurants now to choose from. Can't wait to try more of them.

   Delete
 5. Oli erittäin hauska ilta! Toivottavasti ehdit tehdä muutakin kuin istua Boulevard Socialissa. ;) t. Marjo

  ReplyDelete
  Replies
  1. No pari muutakin juttua ehti, he he. Hauska nahda!

   Delete
 6. No nyt menen kyllä ehdottomasti syömään, eihän sun kehoitusta voi ohittaa! Me tykätään kokkailla tosi paljon kotona ja etenkin nyt pimeään aikaan, joten aika vähän tulee syötyä ulkona. Toki sitä aina ystävän kanssa vois mennä piipahtamaan.
  Tosi kauniita olet liikenteessä. Olen kanssa samaa mieltä, että ruokavalio ennen kaikkea, mitä tulee ihoon. Paljon hyviä rasvoja ja hivenaineita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyva, mene ihmeessa, et pety! Mekin ollaan viime aikoina kokkailtu kotona aika paljon etenkin viikolla kun on ollut niin paljon reissuja, etta kiva nauttia kodista sillon kun voi.

   Kiitos ja tosiaan ruokavalio vaikuttaa mielettoman paljon ja tosi nopeasti! Kirjoitan taalla nimittain nyt niita Suomen karkkeja kaksi paivaa ahmineena ja se nakyy kasvoissa saman tien...

   Delete