Thursday, 14 November 2013

DONNA IDA JEANS


I have yet another couple of Helsinki posts to post but let's get back to London for a moment. A couple of weeks back I visited a Donna Ida store for the first time ever. I don't really know what took me so long... laziness probably as I'm so stuck in my ways when it comes to shopping. However I finally decided to make the effort as I had heard that they have a great collection of jeans plus more importantly that they are great at finding the most flattering pair for you. 


I didn't know that they also sell a very good collection of other clothing than jeans.


I was on the lookout for a new pair of dark blue skinnies. All my old ones are so old that they're not dark anymore. I normally go for J Brands (see, stuck in my ways) but got tempted to try on Donna Ida's own label this time.I was doubtful after I was told they are high waisted. Pear shape doesn't normally go well with that but these made the exception because the pockets are positioned as low as they would in a low waisted pair.


Sorry my bottom is not something most people want to see but I just wanted to show those pockets to you :-)


They are just perfect! And the good thing about high waisted is that if you've eaten too much they help you hold your tummy in! These are called IDA Audrey Ankle Zip Skinny Jeans. Next time I'm shopping for jeans I'll definitely head to their store again.

Minna x

13 comments:

 1. Nyt täytyy antaa oikein erikoismaininta sulle tästä löydöstä! Löysin nimittäin heidän sivuiltaan heti juuri sellaiset mustat skinny-farkut, joita olen etsinyt. Tarpeeksi korkea vyötärö (to keep the tummy in :)). Jes. Kokeilitko Ida Ivy skinny jeanseja mahdollisesti? Kiinnostaisi tietää, miten niissä ovat taskut - ylhäällä vai sopivan alhaalla? t. Marjo

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kokeilin! Ovat täsmälleen samanlaiset kun noi mun, vetoketjuyksityiskohta vaan puuttuu. Niissä on myös tosi hyvä se, että niitä ei tartte lyhentää niin kun melkein kaikkia, uusia farkkuja... Ne on hieman kropatut.

   Delete
  2. Eli täydelliset! Olen etsinyt juurikin tuollaisia vähän cropattuja farkkuja. Menevät hyvin nilkkureiden kanssa. Nuo pitää siis ehdottomasti tilata, synttäritkin on sopivasti ensi tiistaina. :) tai hetkinen, lähettävätköhän he myös Suomeen? Nyt selvittämään asiaa!. Marjo x

   Delete
  3. Selvitä! Ja koosta ottaisin sen pienemmän, jos mietit kahden välillä. Mulle ainakin sujahti helpommin kun osasin olettaa. Onnea etukäteen synttäreiden johdosta! :-)

   Delete
 2. Minkä mahan?? Sinähän olet pajunvitsakunnossa... :D

  ReplyDelete
 3. Jopas on tuhdit reidet....

  ReplyDelete
 4. Hei Minna, postauksesi osui aivan nappiin. Tarvin uudet farkut ja Donna Idan valikoima nayttaa kivalta, ja jos niillä on vielä vähän silmää katsoa mikä malli sopii kenellekin, niin sinne siis! Katsoin just niiden sivut ja Belgraviassa nayttaa olevan niiden liike. Sinne siis, sillä olen ensi viikolla Lontoossa. Asun Brysselissä ja käyn junalla Lontoossa aina silloin tällöin viikonloppuisin. Yleensä perhe on mukana eli en voi shoppailla niin paljon kuin haluaisin ja se on kauheaa...yleensä käyn Selfridgesissä koska se on kätevintä. Viimeksi olin myös Marylebone High Streetillä ja se oli kanssa ihana, kuten myös Elizabeth street Belgraviassa (jossa Donna Ida nayttaa olevan...) . Kysyisinkin sinulta, mitä muita katuja/ alueita suosittelisit tilanteeseen jossa aika on vähissä mutta shoppailuhalut vahvasti pinnalla? Ai niin, vielä yksi kysymys: tuo harmaa neule joka sulla on postauksessa, mikä se on? Mä HALUAN saman! terveisin uskollinen lukijasi

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kiva jos osui nappiin! Noiden mainitsemiesi lisaksi Westbourne Grove Notting Hillissa on yksi mun lemppariostoskaduista. Sielta loytyy Joseph, Maje, Zadig&Voltaire etc etc ja aivan ihania kahviloita ja ravintoloita (suosittelen lounasta Grangerissa). Alue on mielettoman kaunis, joten siella on mukava kavella muutenkin plus Portobello loytyy nurkan takaa. Toinen aina hyva on Kings Road Chelseassa. Jos haluaa yhdistaa shoppailuun palan kulttuuria niin jalkimmaiselta loytyy myos Saatchi Gallery.

   Harmaa neule on Zoe Jordanin. Se on aivan ihana!! Tekis mieli vetaa paalle joka paiva. Tsekkaa Zoen nettisivut http://www.zoe-jordan.com/

   Tosi hauskaa Lontoon reissua!!

   Delete
 5. They are such a great fit. It is so hard to find the perfect jeans and when you find them so great you want to wear them every day. I also love the dark colours.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yeah I love dark jeans at the moment. Shame they never tend to keep their colour so well, let's see how these do.

   Delete
 6. Korkeavyötäröiset farkut on ihan loistavat just ton ominasuuden vuoksi, et vatsa pysyy koossa niissä ;-)) pömppöpäivien pelastajat ! Hyvän näköiset farkut löysit ja takataskut on just sopivan kokoiset ja oikealla korkeudella !

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin on! Tuntuu ihanan "tukevilta" :-)

   Delete