Thursday, 7 November 2013

PERSONALISED CARDSAnyone who knows me personally knows that I take a lot of pictures. Like, a lot of pictures. I rarely leave the house without a camera and some of my friends don't even bother taking theirs along when I'm around! A while back I thought that I should really put all those pictures in good use. I already told you about my birthday gift to my man this year but what I've also started doing is ordering my friends and family personalised birthday cards using those photographs I've taken along the years. It obviously takes a bit of time to go through all your pictures and to select the best ones but it's all worth it. Sentimental gifts (or cards in this case) mean something to people and I love giving them. This card here was one that my grandparents received from us recently. I use Moonpig. They have some seriously cheesy options but also a few great ones. (This is their product no PUE153.)

By the way I was looking back my posts in the last couple of weeks and against all my intentions it looks like I've become a "Mum Blogger"(oh dear...). My kids seems to be included in most of my posts. I planned to blog mainly about other things but I just can't help it. So I've decided to give into it. I'll certainly still mix it up and post about absolutely everything and anything that comes to mind but there will be times kids are the only thing I'll have something to post about. Hope that's okay with you guys! Have a great Thursday evening!

Minna x

16 comments:

 1. Sellaista se on kun perheessä on pieniä lapsia, kyllä he vain ovat tärkeitä ja hyvä niin.

  ReplyDelete
 2. Hei! Tuo kortti-idea on kiva ja taidan lainata sitä. ;)
  Blogiasi on ollut kiva seurata, kun siellä on ollut monenlaista juttua. Jatka vain samaan malliin. Suloisia lapsiasi on myös kiva katsella. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva kuulla! Hauskaa viikonloppua Auli!

   Delete
 3. Mammabloggaukselle (heh heh) peukut ylös täältä :) Itselläkin kun sain vähän aika sitten esikoiseni, blogista on muotoutunut melkoinen mammablogi. Ja lapsista on muutenkin ihana ottaa kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo mulla on lapsista tuhansia ja tuhansia kuvia laptopilla... Mä kävinkin jo sun blogin puolella toivottamassa onnea vauvan syntymän johdosta! :-)

   Delete
 4. Loved the card you did for me minna x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Good :-) And glad to see you're now able to comment!! xx

   Delete
 5. Mulla aina läikähtää sydämessä, kun näen lasten olevan rakastettuja. Niin pateettiselta kuin se kuulostaakin :)

  Mun suosikkeja on just ne perhekeskeiset postaukset. Kyllä mä päivän asuistakin tykkään, mutta lapsiin keskittyvä postaus ilahduttaa ja viihdyttää ihan eri tavalla.

  Odotan just viimeisilläni 3. lasta ja kai tämä oma elämäntilanne vaikuttaa preferensseihin ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei se kuulosta pateettiselta. Maailmassa on paljon lapsiparkoja ihan erilaisessa tilanteessa, kaikkien meidän on siis tosi onnekkaita.

   Kiva kuulla, että lapsipostaukset on jees ;-)

   Onnea sulle raskauden johdosta ja tsemppiä niille viime metreille :-)

   Delete
 6. You`re a mum, so you can blog like one ; )
  Nice one, by the way- this new one!
  t ."se toinen Maria"

  ReplyDelete
 7. Hei Maria, lapsipostaukset on tietty ihania, mutta please please älä unohda outfit of the day-juttuja, ne on ihan parhaita. Sulla on kiva pukeutumistyyli ja joskus kun olen nähnyt ylläsi jotain erityisen osuvaa, olen vain kylmästi matkinut ja tilannut saman jutun net à porterista tai muusta nettikaupasta. Näin säästyy aikaa ja vaivaa...Sain myös Céline-laukuistasi pakkomielteeksi yltyneen inspiraation ja pitkän metsästyksen jälkeen löysin mini luggagen harmaanbeigenä. Myös lifestyle- ja matkajuttusi on toivelistalla eli keep up the good work! terveisin uskollinen lukijasi

  ReplyDelete
  Replies
  1. En unohda, lupaan :-) Ja siis onpa kiva kuulla, että noin oon pystynyt inspiroimaan! Kiitos paljon kommentista ja hauskaa viikonloppua sulle!

   Delete
 8. Oh you are a trendy mum who loves her children and food so I think it is the perfect combination for your blog

  ReplyDelete
 9. Tätä kirjoitusta lukiessa tuli mieleen, että lupasin joku aika sitten palata kertomaan mun miehen synttärilahjasta kunhan synttärit on ohi (oon kyllä käynyt täällä säännöllisesti, mutta oon ollut tosi laiska kommentoija viime aikoina).

  Mutta siis, me oltiin synttäreitten kunniaksi lomalla Nykissä ja yllätykseksi vein miehen helikopterikierrokselle. Oli jännittävää ja mahtavaa ja juuri sellainen kokemus, kuin toivoinkin.

  Täältä löytyy juttua :-)

  Lapsipostauksista (ja muistakin) piti vielä sanoa, että tykkään juuri siitä, että täältä löytyy niin monipuolisesti kaikenlaisia juttuja :-)

  Hauskaa marraskuun jatkoa!

  ReplyDelete