Friday, 22 November 2013

NEW PLAYGROUNDS


We are (for the second time in a year!) living amongst boxes. Everything needs to find its new place in the new home and we need to find our new places in our new neighbourhood. Supermarkets, corner shops, playgroups, playgrounds, hair dressers, restaurants, coffee shops, parks, gyms... you name it. Notting Hill is only a ten minute drive from Marylebone where we moved from but in London you want everything to be within your neighbourhood not least because parking can be an absolute nightmare. The more of your daily services you can find within walking distance the better. Plus it's fun discovering new things!


These pictures are from our "old" playground. This weekend the search begins for a new one. (Btw can you tell that I've started dressing our girls quite similar? I LOVE doing that! :-))I hope you all have a fabulous Friday and a great start to the weekend!Minna x

23 comments:

 1. muutitteko sieltä juuri remontoidusta talosta pois? =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Saako kysyä miksi?

   Delete
  2. Osottautui kannattavaksi myyda. Se oli aina yhta lailla projekti kun koti.

   Delete
  3. Noin arvasinkin;-)

   Delete
 2. Onnea muuttoon, Notting Hill on kyllä aivan ihana paikka asua - lucky you! Toivottavasti saamme pian kuvia uudesta kodistanne :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niin onkin aivan ihana alue. Viime aikoina oon ihastunut siihen entisestaan, joten paatettiin kokeilla :-)

   Delete
 3. No aika nopea "käänne".

  ReplyDelete
 4. Hei,

  Ja kiitos blogistasi, tykkään todella tyylistäsi ja kuvistasi. Aiheet vaihtelevat mukavasti aina :-) Onko sulla kotona mitään suomalaista? :-) esim. Iittalan astiastoa, kirjoja etc? Olisi kiva saada kurkkaus semmoiseen kotonasi :-)
  Mukavaa viikonloppua!
  -Rose

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kommentista, tosi kiva kuulla! Kylla meilta jotain pienia suomalaisia juttuja loytyy, yritan saada kuvia toteutettua :-)

   Delete
 5. Hetkinen, oletteko siis muuttaneet? Sieltä uudesta, ihanasta, juuri remontoidusta kodista? Ohhoh!, täytyy sanoa että oli yllätys :)

  Suloiset tytöt ja ihanat samisteluvaatteet!

  ReplyDelete
 6. Onnea uuteen kotiin! Saadaanko joskus nähdä kuvia blogissa? Tosi kiva kun on tytöistäkin kuvia ja täytyy sanoa että isommalla etenkin upeat silmät :)

  Olisiko mahdollista joskus tehdä tyttöjen vaatteista postausta? On niin kauniita vaatteita. Minulla ei kyllä enää ole pientä tyttöä kun ovat jo koululaisia mutta sisko on saamassa just vauvan ja vähän salaa toivon että ois tyttö niin vois ostella ja ommella mekkoja :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eiköhän täällä jonkinnäkösiä kotikuvia nähdä kun saadaan viimesetkin muuttosotkut siivottua :-) Kiitos, meidän tytöt on saaneet isältään ihan supersiniset silmät. Ehkä pitäis siis ruveta laittamaan lastenkin asukuvia, pistetään korvan taakse :-)

   Delete
 7. Onnea uuteen kotiin! Mielenkiinnolla jään odottamaan kuvia tutuilta kulmilta. Ollaan vuokrattu Tavistock Roadilta kämppää (pieni leikkipuisto talojen välissä) Lontoon reissuilla, ikävä kyllä se on nyt myyty eikä sinne enää päästä. http://www.ilovegorgeous.co.uk/ ihana lastenvaateliike siellä hoodeilla myös ja yks meidän muksujen suosikki oli joghurttibaari Portobello roadilla. Ihania ravintoloita, pubeja ja kahviloita naapurusto pullollaan... :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos J! Kiitos vinkeistä toi lastenvaateliike ei ookaan tuttu. Oikeessa olet ihanan vilkas naapurusto kaikessa mielessä ja silti kylämäinen.

   Delete
 8. Uusi koti näyttää ihanan kodikkaalta! Oliko se kalustettu vai ehdittekö jo jossain välissä kalustuksenkin hoitamaan..?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se oli pitkälti vuokranantajan kalustama...

   Delete
  2. Vähän näin epäilinkin, kun on niin kovin erityylinen..enemmän mun makuun ;)

   Delete
 9. Tuttu leikkipuisto, harmi ettei koskaan satuttu sinne samaan aikaan :) Tsemppiä muuttoon!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No harmi tosiaan! Ja kiitos tsempistä, pahin alkaa olla ohi... :-)

   Delete
 10. Voih! Se teidän "vanha" koti oli ihana! Varastan sieltä idean jos toisenkin seuraavaan kotiini... Tästä uudesta tulee epäilemättä ihan yhtä huippu.

  ReplyDelete