Tuesday, 5 November 2013

HI FROM FINLAND


I am in Finland! So guess how the flight on my own with a 1- and 3-year old went...? I'll tell you about it tomorrow ;-) This is just a quick hello before I collapse in bed. So good to be in my home country but how do I always manage to make my time here so busy?

 

The Goofy I got for my grandpa's 50th 34 years ago. Still going strong and still loved by little people.


My grandpa's rocking chair. Amazing memories!


See you tomorrow!


Minna x

6 comments:

 1. Mulla on ollu tuollainen Mikki-Hiiri! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihan mahtavia! En voi uskoa kuinka hyvin säilynyt!

   Delete
 2. Ihanaa lomailua teille. Olen itsekin tyttäreni kanssa Suomessa käymässä. Ihanaa antaa sukulaisten ihailla pikkuisia ja itse ottaa vähän rennommin. :) Nauttikaa!
  Stella

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja samoin teille! Älä muuta sano, innokkaita hoitajia riittää :-)

   Delete
 3. Hei! Olen seurannut blogiasi epäsäännöllisen säännöllisesti lähes alkuajoilta asti, ja pitkän tauon jälkeen taas ilokseni löysin tänne! Näin lastenhoitoalan ihmisenä kiinnostukseni kaksikielisyys asiaan heräsi. Joskus kauan sitten ainakin mainitsit tyttäresi vastaavan sinulle aina englanniksi, joten mikä tilanne on nykyään? Puhutko heille edelleen jatkuvasti suomea? Entä nuorimmaisen kommunikoinnit? Jos olette seurueessa puhutko lapsille silti suomeksi? Mukavaa jos ehdit vastata! Hyvää syksyn jatkoa! :)
  -marissa

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Marissa! Kiva, että löysit taas tänne :-) Tytär vastaa valitettavasti vieläkin englanniksi... on lähiaikoina tosin alkanut ymmärtää kahden kielen eron ja kun pyydän, että sano pliis suomeksi niin sanoo, jos osaa. Puhun heille jatkuvasti suomea, mutta jos ollaan isossa porukassa on välillä "pakko" puhua myös vähän englantia. Pienempi ei vielä paljon puhele, joten katsotaan, miten hänen kanssaan käy :-) Hauskaa syksyn jatkoa sulle myös!

   Delete