Tuesday, 1 October 2013

BARBADOS PHOTO DIARY


Hi guys! As I mentioned in my quick post the other day I just spent a few days in Barbados. I have been there a few times now and would definitely love to go back again. It's a beautiful island, the locals are friendly, service is great, weather never fails, the sea is incredibly warm and getting there is easy with direct, daily flights from London with BA and Virgin. The atmosphere is nice and relaxed however should you want a bit of a buzz and to get glammed up in the evenings there are some great restaurants too. It's also meant to be a good place to play golf although I'm the last person to ask anything about it... (Tried it once at least 15 years ago, didn't even manage to hit the ball and gave up there and then.) Anyway here are some pictures that I snapped during our trip. 
I started reading Gone Girl by Gillian Flynn and it's totally grabbed me... I can't put it down!

Minna x

20 comments:

 1. Gorgeous place! I'm looking forward to some proper island time after my wedding, which is now less than 40 days away.
  Gone Girl was fantastic, I couldn't put it down either!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Wow it's exciting times for you at the moment! Hopefully not too stressful :-)

   Delete
 2. Oh, Looking so lovely :)! Did You had the kids also with You :)?
  Sara x

  ReplyDelete
  Replies
  1. No not this time hence such a short visit... Hopefully will get to spend a proper family holiday there though some day! :-)

   Delete
 3. Gone Girl is sooooo good! I would have like to have read it in Barbados, though, instead of chilly Helsinki.

  ReplyDelete
  Replies
  1. 10 more minutes and both kids will be in bed and I'm going to get back to Gone Girl... can't wait! ;-)

   Delete
 4. Oooh, en voi kun huokailla, miten mahtaviin paikkoihin sä pääsetkään. Lämmön ja pehmeän hiekan oikein tuntee tänne asti. Ihania luksuskohteita viettää synttäreitä. Lontoosta on kyllä niin paljon kätevämpi lennähtää sinne tänne vain "muutamaksi päiväksi", jo niikseen tulee. Mikä toi kirja onkaan, saako sitä suomeksi? Muakin kiinnostaa, ovatko lapset aina mukana teidän minitripeillä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo aikamoinen isojen merkkipäivien rupeama meillä tänä syksynä... kahdet vielä edessä :-) Joskus lapset ovat viikonloppureissussa mukana joskus eivät, ihan tilanteesta riippuen. Ei niitä yleensä tätä tahtia ookaan, tää on erikoislaatuinen syksy siltä kannalta.

   Googlasin ja se näyttää olevan Kiltti Tyttö, jonka joku alla mainitsikin. Suosittelen! Tai siis ainakin tähän asti lukemani perusteella...

   Delete
 5. Onpa ihania kuvia. Tunnelman voi aistia niistä. Tuo kirja on suomennettu. Olisko se suomeksi Kiltti tyttö? Sitä hypetettiin jokin aika sitten niin paljon, että itselleni se oli pieni pettymys. -T

  ReplyDelete
  Replies
  1. On Kiltti Tyttö, kiitos vinkistä! Toivottavasti ei ole mulle pettymys... toistaseksi ainakin ihan mahtava! :-)

   Delete
 6. Täytyykin ladata toi kirja ipadille ja pistää lukulistalle! Aivan ihania kuvia :) Varmaan oikea paratiisi!

  Emmi L.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pista ihmeessa! Voi kun mulla olis vahan enemman aikaa lukea sita, tata tahtia tulee menemaan ihan liian kauan!

   Delete
 7. Upeita kuvia, ihana tunnelma! Tuonne pitää joskus itsekin vielä päästä lomailemaan :) ja täytyypi laittaa tuo kirja lukulistalle.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ihana paikka, hyva kirja... suosittelen kumpaakin ;-)

   Delete
 8. Ihania kuvia ja sinä onnekas,joka saat matkustella jatkuvasti.
  Onko matkat Lontoosta paljon halvempia kuin esim.Suomesta?
  Onko tuo yläkuvassa oleva kaunis nainen sukua miehellesi,on samaa näköä?
  Ja edelleen,ihan mahtavat sun hiukset edelleenkin,niin luonnollisen näköiset.
  Onko pysyneet hyvänä ja ootko huollattanut niitä tms.?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo koen itseni tosi onnekkaaksi, että pääsen matkustelemaan :-) En tiedä onko lennot täältä halvempia kun Suomesta... melkein mihin tahansa pääsee lentämään suoraan, eli kyllä siinä taitaa sen yhden "jalan" aina säästää. Jotenkin Lontoosta vaan yleisesti ottaen matkustetaan paljon, lentomatkustamista ei tunnuta enää pidettävän kovinkaan isona juttuna. Me lennetään tosi paljon lentomaileilla, kuten tonne Barbadoksellekin.

   Kiitos oon ollut tosi tyytyväinen hiuksiin, joskin olishan se kiva jos ne olis ihan omat ;-) On pysyneet hyvinä, mutta mulla on ollut ne vasta reilun kuukauden. Saa nähdä millon alkaa tuntua siltä, että tarttis huollattaa.

   Delete
  2. Niin ja siis ei ole sukua, ihan kaveri vaan. Eipä oo tullut ikinä mieleen, että näyttäisivät sukulaisilta... pitää kertoa eteenpäin! :-)

   Delete
 9. Huooookaus miten ihania kuvia. Ai että. Ja Gone Girl, se oli ässä, luin arvostelukappaleen (tuskin poikkeaa paljon lopullisesta) saatuani sen lahjaksi, ihan mielettömän mukaansatempaava! Innostuin lukemaan aiemmat Gillian Flynnit samantien, mutta ei, ei vetäneet vertoja, en voi suositella.

  ReplyDelete