Monday, 21 October 2013

FRIEZE


Hi everyone! Hope you had a lovely weekend! I have a nice, relaxed, wet and grey London weekend behind me. London has a great offering of museums and art galleries (this is your website to check them out btw if you're planning a visit) but fall is a specifically arty time here with the hugely popular Frieze Art Fair taking place in Regent's Park. That's where I spent yesterday afternoon.
I know very little about art but I know what my eye likes; contemporary, glossy and colourful and Frieze is definitely the place for that.This was my favourite piece of photography. Stunning!
I had a little friend with me.


I was trying to photograph her but it was a mission impossible to get her to stand still for a moment.
I love the work by a Polish Painter Marcin Maciejowski.


And this is what I looked like when we got home... It started absolutely pouring down with rain just as I was about to leave. Of course I didn't have an umbrella (because after 10 years in this country I still haven't learned to carry one with me, at all times, like one should and if I do I most likely loose it) so I tried to wait it out but it showed no signs of slowing down so all I could do was to brave it and get soaked like I never had before. Baby M was untouched in her buggy under a rain cover but I looked like I had jumped in a pool with my clothes on.


She looked so sweet in her Sunday best that I tried to get some better snaps of her at home with little success... she's already too fast for me!


Minna x


19 comments:

 1. Tosi kiva kuva susta, sateesta huolimatta! Mun ehdottomat suosikkikuvat oli ekaksikin P. Diddy/Puff Daddy ja toisekseen kuva vaaleansävyisistä matalista ja korkeista taloista vieri vierin. Muutkin oli mielenkiintoisia mutta varsinkin nämä kaksi ottaisin milloin tahansa kotiini.

  ReplyDelete
  Replies
  1. P. Diddy kuva on MIELETÖN. Mäkin ottaisin seinälleni saman tien. Maciejowskin maalauksissa on jotain tosi vetävää, mutta seinälleni valitsisin silti enemmän valokuvataidetta.

   Delete
 2. Mä tykkäsin aikoinani käydä Chelsean Royal Hospitalissa modernin taiteen fairissa. Muutama upea valokuvakirja on hyllyssä noista tapahtumista. :) ja toinen kiva oli Old town hallissa ollut Unknown Artists Fair. Sieltä löytyi suht edullisesti tosi kivoja tauluja, varsinkin grafiikkaa. En vaan tiedä järjestetäänkö noita enää.

  Mä tykkäsin Lontoossa koluta kaikenlaisia taidetapahtumia aina museoista street artiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä oon myös käynyt Chelseassa, mutta usein ollaan pois siihen aikaan vuodesta. Tosta Unknown Artists en oo kuullut, mutta Affordable Art Fair on tuttu ja meidän seiniltä on pari juttua sieltä. Se alkaa loppuviikosta Batterseassa ja toivon, että ehdin käymään.

   Delete
 3. Love the red shoes! Tosi suloiset.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eikö oo... aivan ihanat. Miehen valinta!

   Delete
 4. Moikka Minna,

  Mun kommentti ei liity tähän postaukseen, mutta sanoit aiemmin, että käytät aina aurinkovoidetta kasvoilla niin päivetytkö ollenkaan kasvoista kesällä/keväällä? Mä oon polttanut otsani todella useasti nuorempana ja nyt kolmeakymppiä lähestyttäessä huomaan kamalia ryppyjä otsassa. Pitää ehdottomasti alkaa käyttämään suuria suojakertoimia kasvoilla ja ympäri vuoden. Ehdottomasti testaan sitä merkkiä minkä aiemmin laitoit! Mutta haluaisin kuitenkin vähän päivelystä ja pisamia kasvoille kesäisin ja keväisin. Talvella kasvot näyttävät niin kuolleilta ja meikkiä pitää käyttää enemmän niin kesäisin on kiva päästä helpommalla. Eli päivettyvätkö sun kasvot korkeasta suojakertoimesta huolimatta? Vai käytätkö jotain itseruskettavaa voidetta kasvoilla? Jos käytät niin haluatko vinkata jotain suosikki tuotetta? Musta tuntuu, että kaikki itseruskettavat ovat joko väärän värisiä (keltaisia/oransseja) tai sitten liian paksuja kasvojen iholle. Mulle tulee todella helposti epäpuhtautta, joten voiteen tulisi olla todella kevyt. Kiitos paljon jo etukäteen ja kiitos ihanasta blogista!! :)

  /Mariiia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Mariia! Kyllä SPF 50 läpikin päivettyy. Mulla tulee pisamat silti nenään heti kun olen auringossa. Eli jos haluaa täysin välttää aurinkoa kasvoille voide ei riitä... hattu ja aurinkovarjon alla makailu on must. Mun iho muuttui niin, että raskauksien myötä oon alkanut kärsimään pigmennoinnista ja tämä on se suurin syy, miksi yritän välttää aurinkoa kasvoilla. Käytän kyllä myös itseruskettavaa. Käyn joko ruiskurusketuksessa tai laitan itse kasvoille St Tropezin vaahtoa. Se on tuskin se ihoystävällisin, mutta oon muuten kokenut sen mulle parhaaksi väriksi. Jos on arempi iho kannattaa kokeilla St Tropezin kasvoille tarkoitettua voidetta. Mun mielestä heidän tuotteissaan on se paras sävy. Toivottavasti tästä jotain apua! :-)

   Delete
 5. Tosi mielenkiintoisia teoksia, monet voisin ottaa seinälle suoraan!

  S

  ReplyDelete
 6. Aah, Frieze! Omat seinät huutavat taidetta, mutta yllättävän vähän ehdin/muistan käydä näyttelyissä. Ulkomailla törmään usein taiteeseen josta pidän, mutta kertaakaan en ole alkanut ostopuuhiin. Harmi. Ranskassa on muuten kanssa kivoja gallerioita siellä "teillä päin". Oletko käynyt taiteen etsintäreissulla siellä suunnassa ollessanne? Marjo x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla homma menee kausittain... joskus käyn tiheään tahtiin ja joskus menee vuosi ennen kun käyn yhdessäkään! Nyt oli taas vierähtänyt pitkä aika, mutta suunnitteilla on muutama muukin näyttely. Ranskassa en oo käynyt yhdessäkään. Galleriat ei houkuttele Rivieran kesäsäissä... St Paul De Vencessä on kuulemma hyviä gallerioita ja sinne piti suunnata viime kesänä, mutta jäi. Jos sitten ens kesänä! :-)

   Delete
 7. Mahtavaa...kiitos taas vinkeistä!
  Oletko käynyt Saachi Galleryn Paper-näyttelyssä? Jos et, niin suosittelen lämpimästi...kävin lasten kanssa (10v. ja 14v.) ja toisen kerran ystäväni kanssa ja molemmilla kerroilla tosi kiva. Lapsille paljon nähtävää.
  Näyttely jatkuu 3.11. asti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Jatta! En oo käynyt Saachissa sitten Chanelin Little Black Jacketin... Tykkään paikasta kovasti, eli kiitos vinkistä. Ehdin varmana käydä ennen tota päivämäärää.

   Delete
 8. Voi ei mä missasin tän, oli suunnitelmissa mennä kun yks brittituttu oli tuolla järjestelemässä tapahtumaa ja suositteli kovasti! Ihania kuvia, onneks sun blogin kautta sai pienen virtuaalikierroksen :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä itsekin melkein missasin... mulla oli kutsu kotona, mutta unohdin ottaa mukaan ja kun pääsin paikalle se oli loppuunmyyty!! Onneks joku illegal myyjä tuli nykimään hihasta ja sain lipun ;-) Laita ens vuodeksi kalenteriin!

   Delete
 9. Ah, I see we have similar taste! I really want to do Frieze Masters next year too, and the sculpture garden (I didn't give my self enough time :()

  ReplyDelete
  Replies
  1. I wanted to do Masters too... I had intended to do both but the weather put a spanner in the works. Next year then! :-)

   Delete
 10. Oh, i miss Frieze and London (even raining) and you guys!

  ReplyDelete