Saturday, 19 October 2013

WALKING, FINALLY!


Baby M finally started walking last week at 15 months of age. She just took off and has been walking around since with what looks like very little effort. She hasn't fallen over once. She is incredibly steady bare foot or in any type of shoes or boots, including her sisters that are obviously like boats on her tiny feet. Very odd for someone who's only been able to walk unsupported for a week... Backs my theory that she's actually been able to for months but just couldn't be asked before! It is after all much nicer to be carried the whole time. Can't blame her. 


With this I wanted to wish you all a lovely weekend! Hope you have fun what ever you are doing! :-)


Minna x

29 comments:

 1. Replies
  1. She's so cute but so noisy at times, ha!

   Delete
 2. Oi, hän viimein kävelee, varmoin askelin :) Mun tyttö oli myös 15 kuukautta, kun suostui ottamaan ensiaskeleet. Tai, mä olen melko varma, että tyttö harjoitteli salaa, koska suurempia kolhuja ei koskaan tullut ja lähti sitten vaan muina tyttöinä kävelemään.

  Nyt teillä riittäkin sitten vauhtia kahden kahdella jalalla etenevän kanssa. Mukavaa ja rentoa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ihan sama täällä. Mulle on kummallakin kerralla ollut jotenkin helpotus kun on lähteneet kävelemään. Se ryömimisvaihe on välillä hankala kun eivät halua olla paikallaan, mutta monessa paikassa on vaikea päästää likaisille lattioille ryömimään...

   Hauskaa sunnuntaita sinnekin! :-)

   Delete
 3. Voi pientä, siitä se lähtee - maailmanvalloitus. :-) Hyvää viikonloppua!
  -Laura A.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo hyvin on lähtenyt käyntiin ;-) Hyvää loppuviikonloppua sinne myös!

   Ps. Pidetään peukkuja pystyssä, ettei täällä tänään satais...

   Delete
 4. Awwwww she is so cute. Congratulations on a big milestone. :) Thanks for a nice comment on my blog. Big hello from another 36 years mom. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! And thanks for a visit on here! :-)

   Delete
 5. Awww congrats to the little one and her mother too! Have a lovely weekend. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Lena, hope you're having a lovely weekend too!

   Delete
 6. I sometimes think when they have an older sibling they walk much later my daughter did everything for my son so he was so happy to sit and let her do everything for him. Likewise he got up and walked and was so steady. Bad news is he would still let his older sister do everything for him.

  ReplyDelete
  Replies
  1. When she was around 11 months I was so sure she'd start walking... weeks turned into months and it took this long for her to get round to it. I was surprised as I thought she'd be early being the second one and wanting to copy her sister. She tries to copy her in most things, which is really sweet.

   Delete
 7. Pikku perfektionisti siinä kasvamassa, ennen ei voi aloittaa kuin osaa täydellisesti ;) Kuulostaa ihan meidän esikoiselta. Ekat askeleet otti, kun oli 9 kk, kävelemään lähti 13 kk iässä. Ja perfektionistiksi on osoittautunut muissakin hommissa...

  Piia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä pointti, ehkä kyse on tosiaan siitä.... Mielenkiinnolla odotetaan millanen neiti meillä on kasvamassa. Lujatahtoinen ainakin, se on jo nähty ;-)

   Delete
 8. Ihana "Vauva"! Siitä vaan maailmaa valloittamaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo niin se vauva-aika menee nopeasti... :-)

   Delete
 9. Meillä esikoinen lähti kävelemään 1½ vuotiaana ja valmis olisi ollut valmiina jo aiemmin. Viikon päästä otti jo juoksuaskelia.

  Ja pieni perfektionisti hän oli, nyt jo isompi sellainen (10v). Esim. kouluasiat on viimeisen päälle ja vielä nytkin itkut tirauttaa jos jää pistettä vaille täysistä. Yhden kerran oli 6 pistettä vaille (eka enkun koe) ja sitä itki 2 kokonaista viikkoa! vaikka painetta ei meidän vanhempien taholta ole luotu ja tuossakin tilanteessa kehuimme hyvästä tuloksesta sillä eihän 6 pistettä vaille ole mikään huono tulos kun pisteitä oli mahdollista saada 54.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ihanaa, että teillä on noin ahkera ja tunnollinen, pieni koululainen! Ehkä sitten tosiaan tarkottaa sitä, että meilläkin on kasvamassa perfektionisti. Turhautuu myös kovasti, jos ei osaa tehdä jotain... lelut on lentäneet pitkin huonetta monta kertaa sen takia ;-)

   Delete
 10. Ohhoh meillä lähti tyttö aikoinaan kävelemään 6 kuisena , no kai se piti arvata kun nyt juoksee tulevissa Olympialaisissa.

  ReplyDelete
 11. Niin sulosta <3
  Siitä vaan kohti upeita seikkailuja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ja vielä kun kaikki noi poskihampaat viitsis puhjeta niin alkais elämä tälläkin pienellä vähän helpottaa ja olis helpompi nauttia niistä seikkailuista ;-)

   Delete
 12. Lasten uuden oppimista on ihana seurata! Ihmiset on erilaisia; toiset miettii ensin ja tekee sitten, toiset ja tekee samantien. Kuvastaa ehkä luonnettakin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuli painastua väärää nappia. Siis toiset yrityksen kautta tekee samantien :)

   Delete
  2. Niinhän se on. Meillä siskokset on kovin erilaisia keskenään. Vanhempi oli ja on hyvin lungi tapaus kun taas tämä pienempi paljon vaativampi ja helposti turhautuva. Mielenkiintosta seurata heidän kehitystä! :-)

   Delete
 13. Ihana!Onneksi nähdään pian,koska mä riudun ikävästä ;)
  Mukavaa viikkoa sinne!

  Nina

  ReplyDelete
 14. Meillä myös ensimmäinen on kovin rauhallinen ja vastuuntuntoinenkin, vaikka huomenna täyttää vasta 4v. Toinen(poika) onkin sitten eri maata, vilkas kuin elohopea ja kaikkeen tutustutaan, useimmiten kantapään kautta. ;-) hauska seurata, mitä näin erilaisista tyypeistä kuoriutuu! T. Marjo

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eikö ookin... meillä kummatkin rauhallisia ja tyttömäisiä. Eivät juuri villiinny, mutta tämä kakkoslapsi on vaan paljon kovatahtoisempi. Ehkä se on kakkoslapsen "oikeus" ;-)

   Delete