Thursday, 10 October 2013

WINTER... FINALLY


London has been very warm for the time of the year recently. Our car has been showing temperatures of something like 16 - 19 degrees celsius. I haven't needed a proper coat even once this autumn. Until this morning... the cool air took me totally by surprise as I opened our front door. I had to go back in to add layers on all of us. I have to say though I don't mind at all! I've been wanting to start wearing those cosy jumpers and thick coats for a few weeks already. Am I the only one liking the cold? Little M got to wear her new Zara parka but the poor dolly looks rather chilly.


Hmmm... we seem to have a theme here. Baby M could easily be mistaken for a boy again! Plus Londoners have probably never seen these hats before (a very common thing, even a necessity, for children to wear in Finland) so she received a few funny looks. Our trip to the playground was cut short by rain. Now that I do mind!
So we've spent the rest of the afternoon indoors packing for a trip tomorrow. That's it for now, thought I'd just come and say a quick hello. Hope it's not raining where ever you are!


Minna x

15 comments:

 1. Ihanat tytöt!Ikävä teitä!
  Täälläkin odotetaan jo kovasti talvea,sataa ja on ihmeellisen lämmin ilma lokakuuksi.Toisaalta ihanaa kun voi pukeutua vielä kevyesti,mutta tylsää kun on niin harmaata ja märkää .
  Pus tytöille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tiesin kyllä kuka :-) Mä toivon Suomeen lunta heti marraskuun alusta! ;-)

   Delete
 2. Only last weekend it was so summery in London, strange how the weather changes! It's nice and mild here in Helsinki and as we already had a near-winter a couple of weeks ago (with temperatures near freezing), I don't mind this wet and warm at all! We have a good 6 months (!) of winter ahead of us anyway, at worst, so no rush for wearing the woollies just yet. ;) Oh the joys of living in Finland! -Marjo-

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yep changed over night! And yes can't blame you for liking it Finland's winter is soooo long...

   Delete
 3. Tanaan "talvi" oli kylla yllattanyt monet britit, ainakin lasten vaatetuksesta paatellen. Taaperoni oli ainoa pipopainen liikenteessa tanaan. Suurimmalla osalla lapsista ei ollut edes viela takkia paalla. On se tosiaan kumma, kuinka paljon ihmetysta pelkka kyparamyssy taalla aiheuttaa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täällä se aina yllättää kun ei taloista yleisesti ottaen ainakaan löydy lämpömittareita! Täytyy aina vaan yrittää arvailla kuinka kylmä siellä on :-)

   Delete
 4. I would love if you could do some kind of posts of your skincare and makeup! You always look so glowing and ur makeup looks flawless!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you for the compliment I don't think my skin is great nor am I an expert by any means but I promise to do one. I would like to sort out a couple of technical limitations first though so please bear with me...

   Delete
 5. Munapipo a.k.a kypärämyssy on paras keksintö ikinä mitä tulee lastenvaatetukseen, ne ovat lontoolaisia kun eivät ymmärrä hyvän päälle. :-) Case closed. -Laura A.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin on, mahtava keksintö! Kukakohan sen keksi aikanaan... pitää ehkä googlailla ;-)

   Delete
 6. Talveen on vielä yli puolitoista kuukautta. Syksy on syys-, loka- ja marraskuu. Talvi joulu-, tammi- ja helmikuu. Kevät maalis-, huhti- ja toukokuu. Blogeissa aletaan höpistä keväästä aina uuden vuoden jälkeisenä päivänä. Ei ihme jos talvi tuntuu pitkältä. Hämmentävää ettei suomalaiset tunne vuodenaikoja. Tämä ei ole Minna kritiikkiä sua kohtaan vaan yleinen huomio. On totta, että vuodenaikojen rajat on liuentuneet, kun syksyt on lämmenneet. Tämä kaikella ystävällisyydellä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No kyllä mä joten kuten nuo neljä vuodenaikaa muistan, mutta sitä ehkä aina vähän innostuu kun yön yli ilman lämpötila muuttuu radikaalisti. Koitanpa pitää opit mielessä seuraavalla kerralla ;-)

   Delete
 7. Ihanat tytöt! En toisaalta ihmettele, että kypärämyssy herättää ihmetystä siellä. Liian käytännöllinen vaate brittimakuun varmasti:) Vaikka ei kai Suomessakaan kypärämyssyä yksinään käytetä vaan just sen kypärän kanssa tai kylmemmillä keleillä pipon alla lisäsuojaa antamassa. En ainakaan ole itse nähnyt, ja itsekin puin lapsilleni kypärämyssyä vasta talvella pipon alle. Mutta sama se tietysti, miten totakin myssyä nyt yleensä käytetään tai ei käytetä. Tärkeintä on, että lapsilla on hyvä ja lämmin olla!
  Mukavaa loppusyksyä teille! Kiva aina katsella asukuviasi!
  T: Emmi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totta! Suomessa osataan pukea lapset lämpimästi ja käytännöllisesti, ilmasto on siihen varmaan pakottanut. Mä käytän tota munapipoa nuoremmalla nyt kun ei vielä tarvitse villa -sellaista ja ryökäle kun repii pipot päästään alta aikayksikön :-) Mukavaa syksyä sullekin Emmi!

   Delete