Wednesday, 23 October 2013

WHAT I WORE: SIMPLE WITH BLAZER


The usage of my Joseph items is at all time high at the moment. Is this a sign that I'm finally growing up?? :-) Joseph does some of the best, timeless classics around, which I suppose are especially appropriate for a grown up wardrobe. One of those timeless classics in my closet is this navy blazer. I got it at the sales pre children so it's old... At the time I still felt a bit young for blazers but times have changed! Now I wear this a lot. Someone asked me in the comment box whether Joseph still makes this one and I don't believe they do but this looks very similar in its cut and length. 
Jacket: Joseph / T-Shirt: Splendid / Jeans: J Brand / Necklace: Lanvin / Shoes: Gianvito Rossi / Bag: Celine / Sunglasses: Dita


Minna x

16 comments:

 1. Tämä kokonaisuus on todella mun mieleen! Tyylikäs bleiseri ja teräväkärkiset korot, jotka näyttävät rennolta kiitos farkkujen ja niiden käännettyjen lahkeiden ja kokonaisuudessa lisänä ripaus luksusta laukun ja statement -korun ansiosta, yess. :)

  S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitti S! Kääntää lahkeet vai ei kääntää on yksi elämän tärkeistä kysymyksistä (heh heh) ja tässä tapauksessa päätin, että kääntäminen oli oikea ratkaisu :-)

   Delete
 2. Great outfit, LOVE the necklace!!! Xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks hun! I don't wear it often enough makes my head even heavier than normally! ;-)

   Delete
 3. Oi, kun ihastuin Lanvinin koruun!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on munkin mielestä tosi magee ja sitä paitsi toimiva kun löytyy sekä copper että steel värit.

   Delete
 4. Replies
  1. Se on aika special munkin mielestä. Raskausajan hankintoja sillon kun ei vaateostokset olleet oikein mahdollisia :-)

   Delete
 5. Kaunis asu, kuten aina.
  Nyt seuraa noloja kysymyksiä: tunnut olevan aina ilman sukkia. Eikö palella ja toisekseen miten ratkaiset ns. jalkahikiongelman? Vai olenko ainoa, joka hikoilee myös jaloista ja siitä seuraa paitsi kylmä, myös ilmeinen hajuongelma...

  Mimi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, en ookaan muuten ikinä elämässäni miettinyt jalkahikiongelmaa... jostain syystä en siis kai kärsi siitä ollenkaan!? Käytän salilenkkareitakin usein ilman sukkia ja vaikka koko muu kroppa hikoilee lenkkarit pysyvät kuivina :-) Vaikka näin ei oliskaan en silti ikinä käyttäisi sukkia avokkaiden kanssa... sukkahousut hameen tai mekon kanssa asia erikseen, mutta sukat, avokkaat ja housut on lookki, joka näyttää mun mielestä aina pahalta oli ne sukat sitten kuinka "näkymättömät" tahansa. Kun ilmat tulee liian kylmiksi avokkaisiin vaihdan suosiolla bootseihin. Mun varpaat ei palele avokkaissa ennen kun maassa on lunta :-)

   Delete
 6. Simple and stunning, winning combination xx

  ReplyDelete
 7. Jaksan ihailla tota Célinen laukkua...voi että se on kaunis! Näin täällä Turussa yhdellä naisella saman laukun. Taisi kuola valua mulla siinä kohtaa pitkin suupieliä ;)

  ReplyDelete
 8. Upea asu, kertakaikkiaan! Sinä se aina onnistut :)

  ReplyDelete