Saturday, 12 October 2013

POSTCARD FROM MARBELLA

I flew to the South of Spain yesterday morning just for a weekend to celebrate yet another milestone birthday. This time of someone in my family. I admit it; I was fully expecting not to like this place. BUT I have changed my mind since arriving here! More about it when I get back. Enjoy your Saturday people!


Minna x

10 comments:

 1. Marbella on aivan mahtava paikka - siellä on kaikkea ja joka aistille ;)! Täällä vieressä asustellaan- joten oikein puolueeton mielipide, heh..

  ReplyDelete
  Replies
  1. No te ette tosiaan taida olla sieltä kaukana! Toivottavasti olette viihtyneet :-)

   Delete
 2. Mä lomailin aurinkorannikolla, mm. Marbellassa tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Mulla oli suuret ennakkoluulot, mutta olen koska vaan valmis meneen uudestaan! Etelä-Ranskassa on ihan eri fiilis, mutta tykkäsin kovasti myös Espanjan rennosta fiiliksestä. Pitäkää kivaa!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. No mä olen myös nyt sitä mieltä, että lähtisin sinne lomalle tältä seisomalta. Etenkin näin syksyllä!

   Delete
 3. Olimme "Marbsissa" tai oikeastaan Puerto Banuksella kesällä ja päätellen brittilehtien "Big Brother girls and boys in Marbs"-lööppimääristä en yhtään ihmettele sun ennakkoluuloa! :D
  Mutta mä kyllä tykkäsin, vaikka tiettyjä överijuttujahan sieltä löytyi...

  S

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo onhan monet jutut siellä niitä ennakkoluuloja vastaavia ja voin kuvitella, että keskikesällä Marbs pääsee "kukkaan" ja sillon sinne ei niin mielellään lähtisi, mutta kahden tunnin lento, mahtavat rannat ja tosi pitkä kesä on aikamoisia plussia.

   Delete
 4. Marbella ja Puerto Banus on ihan huippupaikkoja. Tunnelma on toki erilainen kuin Etelä-Ranskassa, mutta varsinkin Puerto Banus kuuluu omiin suosikki kohteisiini. En tosin ole koskaan ollut siellä elokuussa, jolloin saattaa olla vähän toisenlainen. Kiva nähdä sinun kuviasi sieltä :)

  Suloista sunnuntaita !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tosi erilainen paikka kun Etelä-Ranska, mutta Ranskassa on kesä jo aika lailla mennyttä kun taas Espanjassa jatkuu pidempään, joten siinä jo suuri etu näin syksylle. Muutama mua 10 vuotta nuorempi duunikaveri käy Marbsissa elokuussa, joten luulen, että mulla on aika hyvä kuva siitä mitä siellä sillon tapahtuu, ha.

   Delete
 5. Espanjan rannikolta löytyy itse asiassa ihan mahtavia, autenttisiakin paikkoja. On ollut minulle positiivinen yllätys, kun pääsin tuon ennakkoluulon ylitse.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Varmasti löytyy! Marbella tuskin sieltä auteettisemmasta päästä ;-) Mutta rentoutumiseen oikein oiva paikka.

   Delete