Friday, 18 October 2013

WHAT I WORE: THAT FIRST EVER OUTNET PURCHASE


So as I said in my previous post a very old item of clothing of mine had its first outing in a while the other day. I don't really know why I hadn't worn it for so long. Sometimes you just forget to wear certain clothes and once you do you wonder why you did. Someone said that we wear about 20% of the clothing we own and the rest mostly just sits there... Quite true. Although in the recent years I've made a conscious effort to wear as much of my wardrobe as possible but I still probably only wear something like 50%. The rest requires special effort. Back to this jacket, which is the perfect thickness for this in between weather. I like to wear it with a wide or a boot leg as it's quite cropped in length. Btw talking of weather it seems to have gone a bit bonkers... We're back to 17 degrees!


Jacket: Chloe / T-Shirt: Top Shop / Trousers: Joseph / Shoes: Christian Louboutin / Bag: Celine


Minna x4 comments:

 1. Moikka,

  Kiva asu! Mä oon seuraillut blogiasi (sitä entistä siis) jonkin aikaa ja pitänyt kovasti vaikken olekaan kauheasti kommentoinut aiemmin. Saanko kysyä miksi päätit palata töihin? Jos on liian henkilökohtainen kysymys niin ymmärrän toki. Asia mietityttää nimittäin myös omalla kohdalla vaikka olenkin sinua nuorempi eikä lapsia vielä ole. Oma ura on lähtenyt hyvin käyntiin ja mietinkin että mitä sille tapahtuu kun saan lapsia... Tekeekö mieli jäädä kotiin vai kaipaanko uraani ensimmäisten vuosien jälkeen.

  P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Heippa P! Mä päätin palata kun mulle tarjottiin osa-aikahommia ja oli kotona alkanut vähän olla sellanen olo, että olis kiva päästä aikuisten pariin välillä :-) Kokopäiväisesti en halua lapsia vielä jättää niin kauan kun voin valita. Sitä on ihan mahdotonta ennen lapsia ennustaa, mikä fiilis on uran suhteen sitten kun tulee äidiksi. Suomessa pääosin palataan töihin kun se tehdään niin helpoksi (pitkä äitiysloma, edullinen päivähoito). Monessa muussa maassa ei ole näin (täällä esimerkiksi), joten on hyvin tavallista, että äidit jäävät kotiin. Aika siis näyttää varmasti sullekin mikä on se oikea ratkaisu! :-)

   Delete
 2. Aivan ihana asu taas kerran!

  ReplyDelete