Tuesday 18 March 2014

LA BOUITTE, SAINT-MARTIN-DE-BELLEVILLE


One of the best days of our holiday was when our friends took us to an amazing hidden gem of a restaurant called La Bouitte. This was us on our way through the slopes of Courchevel and Meribel.


This is what the view looked like on our arrival. Not bad.


The place was pretty inside too.


We were first served some oysters. Not me though, they're one of the very rare foods that I don't like. Unfortunately. I'd like to like them!


They then brought us some different types of breads.


To be enjoyed with different types of butters.


Some amuse-bouche before starters. All delicious, none of which I can remember what it actually was!


Then onto starters. Some delicious foie gras with polenta.


To-die-for snails in a green sauce that was also to-die-for.


My main of chicken with poached potato. Unreal.


The cheese to choose from... I always go for the creamy, salty, runny ones. 


A few cows for dessert.


And a few little cakes disguised as macaroons. Fine dining at its very best even if you're like me and not really that keen on fine dining.



We were in no rush after our lunch. 




Such a stinking habit... Yet looks pretty cool!


They gave us some hats to wear. They were big enough for some heads.


Nearly there for some.


And nowhere near for some.




We had some Pedro Jimenez, which tasted lovely.


It also made our jokes really funny.


Time to go home! What a special lunch. One that I wish to repeat one day and would recommend to anyone holidaying near enough.


Minna x

27 comments:

  1. Wooh, stunning! Aivan mielettömän ihana kuuloinen paikka, puhumattakaan pienistä ruoka-annoksista. Pitääpä googlettaa tarkemmin. Ja siis tuolta hiihdettiin pysty päin takaisin kotiin? ;) Mahtavia kokemuksia ja muistoja, todellakin. Sun elämä Minna välittyy kyllä niin ihanan kepeältä ja ylelliseltä ruudun toiselle puolen, ei huolta huomisesta. Pianhan te pääsette jo Etelä-Ranskaankin lämpöön. Vuosi mennyt uskomattoman nopeasti. Ihana kuva muuten teidän pienestä laskettelijasta :) On nastaa saada nämä pienetkin mukaan rinteeseen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Se oli todella spesiaali paikka. Kiva kuulla, että välittyy kepeä fiilis, se on blogin tarkoituskin. Oikea elämä ei välttämättä ole aina niin huoletonta... siitä huomisesta tulee murehdittua joskus liikaakin! :-)

      Delete
  2. Minna,

    Wow @ your ski style. Impeccable, as always!

    I'd love to know where your sunglasses are from?

    Looks like a fantastic trip, I love when friends are all too happy to go travelling together.

    Anna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Anna! I think the sunglasses were from Tom Ford. It was a great trip indeed, I love travelling with friends and their families.

      Delete
  3. Noi maisemat! Aurinko! Tunnelma! Oooh…. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Älä muuta sano... menisin heti takaisin! ;-)

      Delete
  4. sääliks käy teidän lapsia. vanhemmat viettää aikaa enemmän omien kavereidensa kanssa kuin omien lapsien,ja viinilasi on varmasti joka päivä kädessä.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Fakta on se, että sinä et tiedä minusta äitinä yhtään mitään. Minä taas tiedän sinusta sen, että olet inhottava ja tuomitseva ja vietät aikaasi arvostellen muita naisia internetissä. En tiedä oletko huomannut, mutta siitä ei seuraa kenellekään mitään positiivista, ikinä.

      Delete
  5. Kiitos Minna mielenkiintoisesta jutusta, olipa mahtavia kuvia taas kerran! Olette saaneet aivan huippuherkullisia tarjottavia ja hyvin onnistuneesti olet saanut ruoatkin kuvattua! Millä otit kuvat - kamerallasi vai kännykän kameralla?. Upea valo kuvissa. Ja hyvä tunnelma…
    Pahoittelen nimettömän kommentteja meidän lukijoidenkin puolesta. Sinä raotat elämääsi meille ja joku kateellinen kakkiainen laukoo asiattomia kommentteja. Toivottavasti et välitä niistä ja jatkat blogistina vielä pitkään! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos itselle kommentistasi! Kuvat on kaikki otettu mun Canon 5D kameralla. Itse nirsona ajattelen, etta ruokakuvat ei ole kovin hyvia kun silloin aurinko paistoi suoraan alaspain, mika on valokuvauksen kannalta vahan kiikkinen juttu, mutta ehka ma olen liian kriittinen ;-)

      Kiitos kannustuksesta ja en varmasti valita tuon kaltaisista kommenteista :-)

      Delete
    2. Kiitos viestistä ja kuvaustiedosta. Samoja ongelmia minullakin, hyvin olit onnistunut. Sain uuden Lumian ja huomaan, että kirkkaassa valossa sillä saa parempia ruokakuvia kuin Canon 500D:llä. Ja puhelin painaa sentään vähän vähemmän kuin painava kamera… Olen tähän asti jaksanut kantaa kameraa reissuilla, saa nähdä muuttuuko tilanne nyt.
      Hyvää jatkoa!
      RoMuuu

      Delete
  6. What a beautiful meal!!!

    ReplyDelete
  7. Bravo Minna! Hyvin vastattu idiootille. Mukavaa viikkoa sinulle.
    BirdieL

    ReplyDelete
  8. Ihania kuvia!! Kiitos mahtavasta blogista, ihan vakkarilukemiseni junassa toihin mennessa ja harmi etta noita suomalaisia kateellisia lahiomammoja eksyy tanne arvostelemaan.
    T: suomalainen lontoolaisaiti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos ihanasta kommentista! Tosi kiva kuulla!

      Delete
  9. Moi! Tää sun blogi on niin jees, älä vaan lopeta vaikka näköjään kateellista palautettakin tulee. Mäkin haaveilen just tuollaisesta alppilomasta, missä saisi välillä olla ihan aikuistenkin kanssa, istua auringossa mahtavissa maisemissa ja juoda vähän viiniä laskettelun jälkeen. No, ehkä vielä jonain päivänä, tämä tähtäimeen niin ehkä jonain päivänä onnistuu:) Ihana päivitys, kiitos!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos sullekin paljon kommentista! Pidan peukut pystyssa, etta paaset haaveilemallesi alppilomalle mahdollisimman pian! :-)

      Delete
  10. Wow stunning location and what fun you had. I do not know how you keep so slim with all that food.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Well slim and slim... could be a whole lot slimmer if I didn't love food so much! This time I tried to be even a little bit good by skipping the dessert ;-)

      Delete
  11. Näyttääpäs tosi tyylikkäältä tuo lasketteluloma :D Ihan erilaista mitä omat Alppikokemukset on olleet, nimimerkillä raclettea ja tartifletteä joka ilta :D

    ReplyDelete
  12. Kivat kuvat, kaunis paikka, maukkaannäköinen ruoka.
    Harmi, että aina kun lasten kanssa ollessa liikkeellä, pitäisi olla kokonaan nauttimatta alkoholia. Ymmärrän ettei lasten saa nähdä itseään humalassa, mutta kai sitä lasillisen saa juoda vaikka onkin äiti?
    Minä mielummin opetan tyttärelleni ruokaan kuuluvan alkoholinkäytön kuin sen supisuomalaisen känniääliöversion.
    Alpeilla on erityisen ihanaa, tosin olen käynyt vain Italiassa ja Sveitsissä, mutta silti.
    Kivaa keväänodotusta! (Helsinkiin palasi talvi :-))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo aika extreme ajattelutapa, tosin en ole tormannyt siihen missaan muualla kuin blogin kommenteissa! Kyllahan se aika normaalia elamaa on, etta aterioilla juodaan viinia, oli lapset mukana tai ei. Shotteja en minakaan lahtisi kumoamaan tai humalaisena nayttaytymaan ja kayttaytymaan, mutta eipa sellaista tule muutenkaan tehtya, joten sen valttaminen on helppoa ;-)

      Me haluttaisiin kokeilla Italian Alppeja joku kerta... toivottavasti toteutuu :-) Kiitos kommentista ja toivottavasti siella on lyhyt takatalvi!

      Delete
  13. Veikkaan, että täällä ollaan taas kitkeriä siitä, että oma elämä ei ole kuviesi kaltaista, eikä ymmärretä sitä, että oma elämä paranee vain keskittymällä siihen ja unohtamalla sen, miten muut elää. Mua jaksaa ihmetyttää, miten muutaman kuvan perusteella joku voi vetää noin suuria johtopäätöksiä.

    Mutta mä haluan kanssa aurinkoisille hangille! Mun uintikaveri kävi Italian Alpeilla, lähellä Sveitsin rajaa paikassa, jonka nimen jo unohdin. Se kuulosti kuulosti hyvältä tällaiselle ei huippulaskijalle, pitkiä loivia laskuja paljon ja hyvää ruokaa, tietty :) Ehkä ensi talvena?!

    ReplyDelete
  14. Hei!

    Hyvä blogi, aurinkoisia kuvia ja ihmisiä, upeita, vaihtuvia paikkoja. Luen lähes päivittäin piristääkseni rutiininomaista arkeani Suomessa! Kiitos, ja muista jatkaa samaan malliin!

    ReplyDelete