Monday, 24 March 2014

WEEKEND STUFF


How was your weekend? Here it was cold, sunny and rainy. The weather just couldn't decide what it wanted to do so it did it all and kept on changing every five minutes. 


We spent Saturday out and about in London. I had already packed our winter coats away but had to take them out again as the temperatures dropped a fair bit from last week.On Sunday we drove off to my Mother-In-Law's house for a super relaxed day. The kids love it there. They're having a "sleepover" there next weekend and Little M is trying to negotiate an extra night. Much more fun than at home!


Baby M looking somewhat neat on our arrival. (Well if you ignore the sticker on her cheek...)


Fast forward an hour and she was wearing nothing but a dressing gown, her filthy clothes packed tight in a plastic bag (you don't want to know...) and face smeared with chocolate.


Our rule is that on weekends the kids can have treats and have a say on their meals. During the week it's healthy all the way.


The sky looked spookily but beautifully blue. I don't tend to edit my pictures (no time, no Photoshop) apart from the odd cropping or adding contrast so this is how blue it really was. 


I will certainly miss all this in Dubai. Hopefully we'll manage to come back often enough.


Minna x

7 comments:

 1. Ihana rauha noissa kuvissa sun anopin luota, ymmärrän hyvin että jäätte muuton jälkeen kaipaamaan näihin maisemiin. Ja mikä väri taivaassa, oho?!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo siellä on mielettömän kaunista... joskin ei mua ole tehty maalla eläjäksi. Yksi päivä kerrallaan riittää aina mainiosti ;-) xx

   Delete
 2. Olen lukenut blogiasi, sekä tätä nykyistä että aiempaa, alunperin Lontoo-sijaintisi vuoksi. Elämäntilanteeni sen enempää kuin taloudellinen tilanteeni ei ole lähellekään samanlainen kuin sinun, mutta kolme (nyt jo aikuista) tytärtä minulla on. Ensimmäisen kerran tulee nyt kommentoinnin tarve ylipääsemättömäksi. Onpa pelottava alku...siis haluan sanoa, että ihastelen suunnattomasti sitä, että annat suloisten tyttöjesi touhuta, leikkiä ja sotkea itsensä eivätkä lapsesi vaikuta miltään asusteilta! Se pelko on oman kokemukseni mukaan ihan todellinen sellaisissa ympyröissä joissa sinäkin elät, kun sellainen ylivarjeleminen ja sotkeutumisen varominen joskus tuntuu olevan ihan lasten normaalin elämän esteenä oltiinpa sitten Kontulassa tai Kenisingtonissa. Onnea uusiin kuvioihin ja nauti noista ohikiitävistä lapsuuden vuosista täysillä, ne kuluvat niin uskomattoman nopeasti!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos ihanasta kommentista. Ei musta ole likaisista vaatteista stressaajaksi... oon varmaan välillä liiankin leväperäinen! :-) Antaa lasten leikkiä! Ja kyllä, nautin... sanon usein vanhemmalle, että pliis voitko jäädä tämän ikäiseksi ja kokoiseksi aina ja sekös häntä naurattaa! :-)

   Delete
 3. Onpas kuvissa mukava tunnelma. Leppoisa viikonloppufiilis.
  Helsingissä on hiukan sama ongelma sään suhteen. Välillä, kuten tänään, on tyyntä ja jopa lämpimänoloista (ajankohta huomioiden), mutta heti seuraavana onkin kylmä viima, jolloin ei villakangastakki edes riitä. Kevät ja lämpö, tulkaa jo! ;)
  Miia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Miia! Siis täällä on yhtäkkiä reilusti alle 10 astetta kun viikko sitten mentiin oli yli 15... plaah. No, kyllä se sieltä vielä tulee se kevät :-)

   Delete
 4. Oi kun kirjoitat kaunista englantia!

  ReplyDelete