Sunday, 16 March 2014

SKIING IN THE SUN


Our ski holiday is nearly finished. We're all packed but we still have one more sunny lunch to look forward to before heading to the airport. Here are some pictures from a few days ago. This is how the weather has been like every day but one. 

I didn't wear layers even once. All I wore underneath my ski jacket was a light fleece and even that was often too much. A light jacket and a fleece would have been the ideal combo in this weather.Little M got to practice her skiing too. During our previous ski holiday she was only 2,5-years old and even though we tried to get her to enjoy skiing it just didn't happen so we didn't push it. This time, more than a year later it was a whole different story. She had an amazing time and loved it! It amazes me how children have no fear. I wish I had started skiing at her age. I was about 26 years older than her when I skied for the first time and fearless certainly wasn't the word to describe me ;-) Still isn't!Minna x

17 comments:

 1. Teillä on ollut tosi upeet kelit! Mä en ole lasketellut nyt kahteen talveen. Saa katsoa miten "rohkea" sitä olen, jos ensi talvena taas laskettelen. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä aloitin vasta 29-vuotiaana ja senkin jälkeen on kaksi talvea jäänyt välistä kun olen ollut raskaana. Kokeneesta laskijasta ei siis voida puhua, mutta kyllä mä aina jollain keinoin alas pääsen ;-) Hiihto-opettaja ainakin parina ekana päivänä auttaa mun mielestä kummasti rohkeuden kanssa.

   Delete
 2. Voi mitä vuoristoa ja aurinkoa! :) Ihania maisemia kertakaikkisesti. Meillä oli tarkoituksena lähteä vielä lyhyelle laskettelulomalle Sveitsiin Lontoosta, mutta parin viikon takaisen nilkkaleikkaukseni jälkeen ne suunnitelmat muuttuivat ja nyt voin vain ihailla muiden laskettelukuvia :) Ihanaa loppulomaa! xxx


  Maria, Petite Living

  ReplyDelete
  Replies
  1. Alppimaisemia ei kyllä voita mikään! Joka kerta kun sinne pääsee ne yllättää upeudellaan. Ikävä kuulla, että olet joutunut nilkkaleikkaukseen... Ens talvena sitten! :-)

   Delete
 3. Mielettömän näköiset kelit siellä! Aurinko kelpaisi minullekin. :)
  Blogissa on sinulle pukeutumiseen liittyvä haaste.
  Miia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Miia, lupaan tsekata haasteen heti kun tama matkalaukkuvuori vahan helpottaa... ;-)

   Delete
 4. Mistä olet hankkinut nuo tosi kivat lasketteluhousut?

  ReplyDelete
  Replies
  1. En tiedä niiden merkkiä ja muistan vaan, että ostin jostain putiikista Courchevelistä monta vuotta sitten... Näitä kireitä kyllä näkyy aika paljon. Huomasinpa yhdellä laskijalla tosi kivat Sweaty Bettyn versiot näistä, kannattaa tsekata heidän nettisivunsa.

   Delete
 5. I so agree the earlier they start the better they have no fear. Wait until she passes you by.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know that won't take long... Some of the very young French skiers made my jaws drop. Just incredible!

   Delete
 6. Aah ja ooh! Mielettömän ihanan näköistä. Tässähän pitää kai pian raahautua rinteeseen, kun saat sen näyttämään niin kiehtovalta. ;) Edellinen kerta olikin ööh... olisko about 15 vuotta sitten?! Toivottavasti sanonta "kun sen nuorena oppii..." pitää paikkansa! Toivottavasti ehdit vastata haasteeseemme. Marjo x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha, no toivotaan, että se sanonta pitää paikkansa! Tsekkaan haasteen ihan justiinsa... xx

   Delete
 7. Ihania alppikuvia, upeita maisemia ja rinteitä! Olen juuri Suomessa eikä täällä juuri lunta ole - Tahko on auki mutta aika laiha lohtu se rinteiden kunto. Nauti vielä loppulomasta kun voit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei ole missään päin Eurooppaa ilmeisesti ollut kovin hyvä lumi tänä talvena... Alpeillekin se tuli vasta tosi myöhään.

   Delete
 8. Wow, mikä sää! Suomen hiihtolomaviikko on kyllä aivan liian aikaisin, silloin Alpeillakin on vielä lähes poikkeuksetta liian kylmä ja aurinkokin on aika harvinaista herkkua usein - ainakin omasta mielestäni.

  S
  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Katsotaan miten meidän käy ensi talvena kun ei voidakaan vaan valita hiihtolomaviikkoa sillon kun halutaan... Vanhempi kun alottaa koulun syksyllä! xx

   Delete
 9. Ihana takki! Minkä merkkinen se on?

  ReplyDelete