Thursday, 20 March 2014

WHAT I WORE: BLACK AND WHITE


Let's get the blog back to London after the Alps... I've been back for a few days now and managed to unpack the huge pile of luggage that we took with us and most of the washing is done, too. I'm packing again though. We're moving and this time not just houses but countries. And continents! I'll tell you all about it tomorrow ;-)

Here however an outfit post from before our ski holiday. Black and white is still very much in and my wedding bag just happens to be the perfect accessory for that look!


Blouse: See By Chloe
Shoes: Christian Louboutin


Minna x

15 comments:

 1. You can never go wrong with black and white combos! Love the sheer top, so sophisticated and feminine!

  http://lartoffashion.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. I love this sheer top too it's a great staple.

   Delete
 2. How exciting! :) Can't wait what's happening in your life!

  Emmi L.

  ReplyDelete
 3. Yay, it's happening now! So exciting. :) love the outfit, too. Tsemppiä! Marjo xxx

  ReplyDelete
 4. Oh ou, sun elämässä totisesti tapahtuu! Miehesi sai sinne siirron? Jännittävää, siinä vaaditaan kyllä avointa mieltä koko perheeltä, mutta sullahan sitä on, ja varmasti viihdytte minne ikinä menettekin. Tosi ihana asu, ihan mun suosikki. Hesaan satoi taas roppakaupalla lunta eilen, kaipaan korkkareitani! Onneksi lupaavat viimein kevään palaavan, ja ne kuivat tiet. Ihanaa viikonloppua!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo tapahtuu, valilla ei itekaan meinaa pysya karryilla, ha! Ja kylla, miehen duunin takia muutetaan. Olin nuori ja sinkku kun muutin aikanaan tanne, joten tama muutto tulee olemaan ihan erilainen. En oikein edes tieda, mita odottaa, mutta innolla lahden. Ihanaa viikonloppua sullekin Katariina!

   Delete
 5. Valkea ja musta toimii aina, ihana asu! Musta on mun luottoväri, se ei vaan voi mennä kovin pahasti pieleen.

  Muutto maasta toiseen on aina jännää, uutista odottaen. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Musta on ihan paras! If in doubt... musta on aina oikea valinta :-)

   Delete
 6. Asu on todella tyylikäs! Ja muutto, ihailen ihmisiä jotka ovat noin "juurettomia" ja uskaltavat lähteä tuolla tavalla maailmalle :) Itse tein sitä nuorena, mutta nyt jotenkin olemme niin juurtuneita kotipaikkaamme, että sieltä lähteminen ei tunnu vaihtoehdolta, vaikka elämä välillä "tylsää" onkin, sitä tavallista perhearkea. Teidän perhe vaikuttaa onnelliselta ja toimivalta yksiköltä, että varmasti olette onnellisia missä vaan! Tsemppiä pakkaus/muuttohommiin!!

  Heidi

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ehka mekin jonain paivana jumitutaan edes hetkeksi... Siina vaiheessa varmaan viimeistaan kun lapset ovat siina iassa, etta koulu muuttuu vahan enemman vakavaksi. Mutta tassa vaiheessa mulla on sellanen fiilis, etta ihana saada tallaisia kokemuksia ja pystya antamaan niita lapsillekin. Ei ainakaan tylsistyta ;-) Kiitos tsempista Heidi!

   Delete
 7. Such a chic outfit. Such an exciting life you lead. Have a fun weekend

  ReplyDelete
 8. Kerrassaan upea asu:)!

  Ja muutto uusiin maisemiin, how exciting:)! Jännityksellä lisäuutisia odotellen;).

  -Marjo

  ReplyDelete