Wednesday, 12 March 2014

HI FROM THE SUNNY ALPS


A quick hello accompanied by some very sunny pictures from the Alps. We couldn't have asked for a better timing for a ski holiday. Apparently the best snow only landed a few days before our arrival and the best weather literally on the day we got here. There hasn't been a cloud in the sky and the snow has been incredible. I'm an average skier but a very keener learner and these conditions certainly help.


These pictures are from the very day we got here. After waking up at 4am, checking in an enormous pile of luggage, fighting through the crowds at luggage reclaim at Chambery and sitting in a traffic for a couple of hours these views looked better than ever. It doesn't really get much better than this!We're staying in the French Alps in a resort called Courchevel. On our arrival we had lunch at Cap Horn, which is one of the most popular spots for lunch. 
He must have been a bit cold!

It was Women's Day, so we got roses! :-)And saw a few magic tricks.


Hope you're all well, speak to you soon!


Minna x

17 comments:

 1. So lucky with the weather, it looks beautiful there.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Beyond lucky! I never want to leave! Or maybe once the snow starts melting...

   Delete
 2. Ihanan talvisia maisemia. Täällä Suomesssa ollaan jo kovin keväisissä fiiliksissä.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En ookaan vahaan aikaan puhunut kenenkaan kanssa Suomesta, kiva kuulla, etta siella on jo kevat!

   Delete
  2. Viime yönä tuli takatalvi, maa aivan valkoinen...

   Delete
  3. Voi ei! Me saavuttiin eilen illalla Lontooseen ja onpa taalla lammin... toivottavasti takatalvi ei tule tanne saakka...

   Delete
 3. I'm planning a little snow trip, too! These pics are making me look forward to it all the more!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I just love ski holidays... I'm tempted to say I prefer them over beach holidays.

   Delete
 4. Moi, ihana takki Charlottella. Very cute. Terveisiä sinne, oli varmasti aivan fantastinen loma! Marjo xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha, Charlotte on aivan kyllastynyt takkiinsa ja haluais ens talveksi uuden :-) Oli aivan ihana loma, nyt kotona ja edessa paivien pituinen matkalaukkujen purkuprojekti ;-) xx

   Delete
  2. Jos vaan koko natsaa niin Charlotte voi luovuttaa takkinsa uuteen, hyvään kotiin. 😉 xxc

   Delete
 5. No nyt alkoi tehdä mieli keväthangille!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ma haluaisin takaisin! :-) Joskin siella alkoi olla niin lammin, etten tieda kauanko lumet enaa kestaa...

   Delete
 6. Ooh, näyttää ihanalta! Me palattiin Alpeilta myös viime vkolla, mutta sattuivat huonot ilmat. Kyllä keljutti, kun lähtöpäivänä oli vkon paras päivä: pilvetön taivas, ja tämä keli toki jatkui sitten koko tämän vkon. Eli sama korkea paine sielläkin :) Sumussa on vaan ihan mahdoton laskea, joten ne päivät menevät reissussa kyllä ihan hukkaan. No parempi onni ensi kerralla. After ski on kyllä ihan parasta Alpeilla, ihmiset hulluttelevat (aikuiset ;), ovat iloisia ja hyvällä tuulella. Mikäs sen parempaa yhdistettynä hyvää ruokaan, juomaan ja maisemiin. Enjoy!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi harmi! Me kuultiinkin, etta talven paras lumi satoi vasta muutama paiva ennen meidan lomaa ja etta sita ennen ilmat oli aika on ja off. Sumu on se kaikista keljuin juttu... ei siina uskalla, eika kannatakaan lahtea laskemaan.

   Delete
 7. Ravintola makea, tosin huiman kallis jetsetin näyttäytymispaikka. Kerran olen siellä viinilasin nauttinut, vaikken jetsettiin kuulu:-) Rinteet ovat hyvä aloittelijoille, rutinoituneelle laskijalle aavistuksen liian helpot. Ihastuttavia kuvia!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ne hinnat on ihan omassa luokassaan...! Mä taas olen ollut siinä uskossa, että Courchevelistä ja three walleysta löytyy tosi mahtavia mustia ja off piste -mäkiä. Joskin mulla ei ole eikä ikinä tule olemaan niistä henkilökohtaista kokemusta ;-)

   Delete