Sunday, 19 January 2014

WHAT I WORE: LEATHER LEGGINGS AND A KNITTED TKnitted T: Freda
Pumps: Rupert Sanderson (old but nice snake skin pumps here)
Cuff: Hermes
Nail Polish: Essie, Chinchilla


Minna x

15 comments:

 1. Noi legginsit on niin hyvännäköiset...vähän salaa alkanut itsekin haaveilemaan moisista, jostain syystä en ole aikaisemmin tykännyt :) Mutta vähän alkaa vaikuttaa siltä, että tässä kevään edistyessä (kun ulkona ei tarvitse enää pukeutua päästä varpaisiin toppaan) nahkalegginsit löytää minunkin vaatekaappiini...ja ehkä jopa joskus jalkaankin ;)


  Heidi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun mielesta jos nahkalegginsit on liian kireat ja kiiltavat niin homma menee vahan pieleen... Mutta kun loytaa hyvan parin niin niista tulee yksi vaatekaapin kaytetyimmista vaatekappaleista! Eli suosittelen! :-)

   Delete
 2. Gorgeous!! I like your cuff and clutch very much :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Natali the clutch was a birthday gift from a friend. Love it!

   Delete
 3. Kivan simppeli asu! :) Mulla on kiva nahkalegginsit, mutta en ole niitä osannut laittaa töihin. Sinun asusi näyttää kuitenkin ihan työkelpoiselta (ei ihan t-paitaversiona), joten täytyypä kokeilla jotain vastaavaa...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun mielesta nahkalegginsit voi ehdottomasti laittaa toihin. Tai no, vahan tietty toista riippuen :-) Bleiserin kanssa tosi kivat myos!

   Delete
 4. Ihana tuo sinun timanttisormus! Mitka ovat sen 'strategiset mitat' eli 4Cs jos saa kysya?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha, ma olen timanteista niin clueless, etten edes tieda mita 4C tarkottaa! Sori!

   Delete
  2. 4 C eli cut, carat, colour and clarity.

   Sinun sormuksessasi veikkaisin kuvan perusteella olevan round brilliant cut, carat varmaankin ainakin pari karaatia, koska nayttaa niin muhkealta mutta colour ja clarity ovat myos todella tarkeita kriteereita timantissa.

   Delete
 5. I really like your style, you always manage to look so polished :-) The cuff is amazing and I like the leggings. I was eying them the other day at a store in Ljubljana but decided against them since I only gave birth two moths ago and haven't got my figure back quite yet.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you so much Juliana! Two months is a very short time.... sure in a few more you'll be shopping for them :-) And congratulations!!!

   Delete
 6. Nätti asu taas. :-) Mua kiinnostaa myös nuo legginsit, saako niitä vielä jostain ? Nyt kun on mitatkin sitä luokkaa että kehtaisi käyttä. ;-) Nahkahousut jotka mulla on, on liian isot :-(

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Henna. Naita Josephin legginseja saa heilta sesonki toisen jalkeen, on ilmeisesti olleet niin suositut. Tekonahkaversiot, jotka loysin Shopbopilta jokin aika sitten nayttavat nyt olleen loppuunmyydyt, mutta aivan varmasti joku nettiliike myy samantapaisia. Tsemppia nahkahousushoppaukseen! ;-)

   Delete
 7. I adore everything about this outfit but particularly the shoes they are amazing.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I think the shoes are a great too they're a mytheresa sales found from a couple of years ago and spice up an outfit nicely.

   Delete