Wednesday, 29 January 2014

WHAT I WORE: BRIGHT IN THE GREY
Top: J Crew
Trousers: Zoe Jordan
Pumps: Gianvito Rossi (this season version here)
Bag: Chanel
Cuff: Hermes
Earrings: Stephen Webster


Minna x

8 comments:

 1. Kiva värikombo ja kuvan tausta myös° Ja Boy on kyllä niin ihana - ja moderni. Ton rinnalla klassinen flap alkaa näyttää vähän vanhanaikaiselta jopa… Toivottavasti olet ollut tyytyväinen hankintaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Meilla on tallanen kiva pieni terassi nykyaan, josta on tallaset erittain lontoomaiset nakymat :-) Boy on aivan ihana, oon ollut tosi tyytyvainen. Oot oikeassa, taman rinnalla se flap bag tuntuu jokseenkin outdated, mutta klassikkohan se silti on. Tassa se hyva, etta voi katevasti kayttaa myos messenger style kun hihna on tasmalleen oikean pituinen. Ainakin mulla flap bagissa se on liian pitka siihen.

   Delete
 2. Samaa mieltä Veeran kanssa ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jos Boysta puhutaan niin ma myos :-)

   Delete
 3. Minna, olen seurannut blogiasi jo pidemmän aikaa, kuitenkaan ikinä en ole kommnentoinut. Viimeisimmät asukuvasi ovat olleet ihanan inspiroivia, joten päätin nyt kerrankin kiitää sinua ihanasta ja inspiroivasta blogista. Kiitos!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moi Tiina ja kiitos kun nyt kommentoit! Ja iso kiitos kauniista sanoista, ihana kuulla!

   Delete
 4. Moi Minna. Ihana asu! Olemme muuttamassa miehini töiden takia Lontooseen keväällä ja ajattelin kysäistä osaatko suositella hyvän kampaajan, joka osaa tehdä hyvin blondit raidat? Nimittäin juuri löysin sopivan kampaajan täällä Helsingissä ja nyt joudun siitä luopumaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka! Osaan! :-) Vuosien etsimisen jalkeen paadyin Jo Hansford -kampaamoon Mayfairiin ja siella kampaajalle nimelta Alex, joka on tosi taitava blondien vareissa ja raidoissa. Nyt olen loytanyt uuden paikallisen taalta Notting Hillista; Gina Convay ja siella kampaaja nimelta Wagner. Uskallan lampimasti suositella kumpaa tahansa. Tsemppia muuttoon!

   Delete