Tuesday, 31 December 2013

HAPPY NEW YEAR!


Happy New Year to you all! For me year 2013 has been eventful; there hasn't been a boring moment. The little person in the above picture has made sure of that. After having being the easiest baby imaginable for the first six months of her life she decided to go the very opposite way when we entered 2013; clingy (every morning all the way until lunch time nap she would have to be held pretty much non-stop), frustrated (trying to do things beyond her age and getting very angry when failing), noisy (crying LOTS and LOUD what ever the reason), teething (she had sore gums and a runny nose most of the year), waking up too early (5.30am at worst, 6.30am at best) BUT at the same time she has been the cutest, sweetest, cuddliest thing. You can't but forget all the rest when she flashes one of these smiles at you! (These days with a few more teeth!) 


I think Baby M is going to have a very different 2014 though. As if by miracle everything changed about a week ago. She's been playing happily on her own, has hardly asked to be carried, her nose has stopped running, she has stopped drooling and she has even started sleeping the full 12 hours or a bit more. 

And this little one then. Where can I begin? Little M is an angel. An absolute angel of a little girl. She went through her tantrums briefly at the age of two but this year she has been the easiest, happiest, most polite and considerate little girl. I can't quite believe our luck with her. If only I could stop her from growing any older!!


I can think of just one time she was naughty this year. She locked herself in a bathroom and did herself a face paint using toothpaste... Luckily she managed to unlock the door herself and I must say she smelled very fresh for the rest of the day! 


Year 2013 has also included a lot of fun with friends. There has been more weddings, birthdays and trips than in any other year! It's certainly been busy but so much fun. What would life be like without great friends?? I feel so lucky to have you all in my life!
I was also lucky enough to travel a lot in 2013. My destinations included Cote D'Azur, Bordeaux, Paris, Puglia, Ibiza, Marbella, Barbados, Oman and Dubai. Not to mention Somerset and North Yorkshire here in the UK and of course Finland!


I'm excited about 2014 and have a feeling that it won't be a boring year either... I want to wish you all an amazing New Year! I hope you have fun tonight and I wish you all the best for 2014! It's a pleasure to have you follow us, thank you so much! Minna x

26 comments:

 1. Olen seurannut blogiasi alkutaipaleelta lähtien ja matka on ollut melkoinen. :-) Blogisi kautta on avautunut melkoinen näkymä mielenkiintoiseen ja täältä suomalaisperspektiivistä katsottuna tosi erilaiseen elämään. Kiitos siitä! Toivottavasti me lukijat saamme olla "kyydissä" vielä ainakin toiset kaksi vuotta. Hyvää uutta vuotta 2014!
  t. Mimi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Mimi kommentista ja siitä, että oot ollut mukana niin kauan! Hyvää tätä vuotta :-)

   Delete
 2. Aivan mahtavaa uutta vuotta, Minna! Mieletön kuvakollaasi. Nostamme maljan uudelle vuodelle, toivottavasti teillä on hauska ilta, whatever you get up to. Ei muuta kuin nokka kohti uusia seikkailuja! Marjo xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos Marjo! Toivottavasti teilläkin oli hauskaa eilen. Nähdään jossain vaiheessa tätä vuotta :-) xx

   Delete
 3. Ihanaa uutta vuotta Minna sinulle ja perheellesi! :) Olen myös lukenut blogiasi alusta asti ja tykännyt siitä hirmuisesti. Ihania kuvia kuluneesta vuodesta!

  -K

  ReplyDelete
 4. Wow oot kylla kaunein nainen ikina! Sulla on upea tyyli ja aivan ihania vaatteita/laukkuja :) Onnellista uutta vuotta sinne koko perheellesi ja kiitos mahtavasta blogistasi <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos kauniista kohteliaisuudesta ja tosi hyvää tätä vuotta sinne myös! :-)

   Delete
 5. Lapset, ystävät ja rakkaat läheiset! He tekevät elämästä elämisen arvoisen! Vietetään siis yhdessä mukavia hetkiä myös tulevana vuonna! Kiitos blogistasi, jota on ollut tosi kiva seurata! Kaikkea hyvää tulevalle vuodelle sinulle ja perheellesi! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Älä muuta sano! Kaikkea hyvää sullekin Auli :-)

   Delete
 6. Ihanaa uutta vuotta! Ja kiitos inspiroivasta blogista! Olen myös seurannut alkutaipaleelta, harvoin vain kommentoin... Ihailen sitä, että näytät niin nauttivan elämästä, perheestä ja ystävistä :) Oikeasti hienoa, että joku näyttää, että elämästä saa myös nauttia, tekee hyvää meille suomalaisille jotka vain masentelee elämän harmaudessa :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kommentista ja ihana kuulla, että blogin kautta saa sellaisen kuvan. Me eletään vaan kerran! :-) Kaikkea hyvää sinne!

   Delete
 7. Muuten voiko kysyä jotain?.. Sinullahan on DVF:n Zarita dress. Mietin sellaisen ostoa ja pohdin kokojen 4 ja 6 välillä. Siitä mieluisimmasta on Matchesin verkkokaupassa tosin enää nro 6 jäljellä. Yksi DVF:n kietaisumekko minulla on kokoa 6 ja luulen, että siitä menisi pienempikin... Mitä kokoa tuo Zarita noin yleisesti ottaen on - mikä koko sinulla on? Taidamme olla aika saman kokoisia - siksi kysyn. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi. :-)
  Mimi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla näyttäisi olevan kokoa 2. Suurin osa mun DVF:n mekoista on kakkosia, mutta jotkut on nelosia. Ei niiden välillä niin suurta kokoeroa ole. Jos ollaan suht saman kokoisia, niin osta ihmeessä se nelonen... kutonen on varmasti liian iso. Mullakin on yksi kietaisumekko kokoa kuusi (raskausajalta) ja se sopii ihan hyvin kun kietaisumekon saa helposti kiristettyä tai löysättyä, mutta muissa malleissa se kutonen on reilusti liian iso. Mä tykkään Zaritasta kovasti! Oon nähnyt siitä myös sen tummansinisen livenä ja näyttää tosi hyvältä.

   Delete
 8. Happy New Year to you too! I so like your blog and especially your beautiful pics.
  - M

  ReplyDelete
 9. Ihanaa uutta vuotta sulle Minna <3 Toivottavasti päästään taas jossain vaiheessa treffaamaan!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos samoin Veera! Eiköhän me ihan varmasti jossain päin ja jossain vaiheessa taas päästä treffaamaan ;-) xx

   Delete
 10. Kivalta vuodelta näyttää! Toivottavasti vuodesta 2014 tulee yhtä antoisa :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Toivotaan! Hyvää uutta vuotta teidän perheelle!

   Delete
 11. Joko tänä vuonna on omien häiden vuoro..? ;) Ihanat lapset sinulla ja kannattaa odottaa ilolla sitä kasvua, oma esikoistyttö on 8 ja hän on ihanaa seuraa! Osaa jo keskustella asioista, tykkää kierrellä kaupoissa ( ja on muuten rehellinen makutuomari), tykkää katsella elokuvia ( ei enää vaan piirrertyjä ;) ) jne. Mahtavaa vuotta 2014 sinulle!

  Heidi

  ReplyDelete
 12. Oi, on kyllä ihan superihania kuvia. Niin kauniita ja iloisen näköisen ihmisiä ja suloisia lapsia. Sun vuodessa on kyllä vipinää riittänyt :) Kaksi lasta tuo siihen jo ihan oman mausteensa ja todellakin pitävät kiireisenä. Mutta sä ehdit kyllä ihanasti viettämään menevää sosiaalista elämää siinä rinnalla. Baby M on niin suloinen, molemmissa tytöissä on isänsä piirteitä. Ja juu, käyvät läpi mooonia eri vaiheita, niin hyvässä kuin pahassa. Jospa hänen uhmansa olisi sitten lievempää sorttia :) Laitas enemmän kuvia teidän uudesta kodista ja pihasta. Oletko töihin palaamassa tänä vuonna, vai mikä sun tilanne olikaan?
  Oikein hyvää uutta vuotta teille!

  ReplyDelete
 13. Ihania kuvia, olipa sinulla upea vuosi! Ja huokailen asujesi ihanuutta kerta toisensa jälkeen, mahtavaa että pidät tätä blogia!

  ReplyDelete
 14. Taisin joutua jonotuslistalle. Nelosia pitkiä Zaritoja ei enää ole mustana tai tummansinisenä. Noh, odotellaan. Toivottavasti niistä tulee joku lisätoimitus. :-/
  t. Mimi

  ReplyDelete
 15. Moi murunen!
  Ihania kuvia!Soita kun ehdit,olen yrittänyt tavoittaa sua.
  Nina

  ReplyDelete
 16. Oh, you are all too gorgeous for words!

  ReplyDelete