Monday, 12 May 2014

LAST LONDON SUNDAY


Quite a dramatic header for this post! And it is dramatic really as yesterday was my last Sunday as a London resident. I'm sure I'll be one (London resident I mean) again in a few years time but for now we're getting very very close to the goodbye. 

We decided to pop into the David Bailey exhibition in National Portrait Gallery on Trafalgar Square. I was hoping to get some pretty pictures of Trafalgar Square too but it seems like the whole of London is under construction so there was no chance of that.Girls were out in their wedding shoes as Little M calls them. 


This is the only picture I managed to take inside the exhibition before I was told no cameras. The exhibition is well worth seeing by the way. It's on until the end of this month. 


Afterwards we walked through Leicester Square. I'm not sure how many years had passed since I had last been there but many!
The same with Piccadilly Square. I don't remember standing in this spot since my very early years in London. During those years I passed it frequently after staggering out of Tiger Tiger or some other equally sophisticated spot of London night life.


I know how lucky I am to be spending my summer in South of France and after that it will be a very exciting experience to move to Dubai but despite all this I will miss London like crazy. It's not like I'm not coming back to visit but I won't have a home here anymore, which will feel strange. And sad! 


Minna x

20 comments:

 1. Portrait Gallery on mun lemppari Lontoossa! Meen heinäkuus käymäån Lontoossa, varmaan pakko käydä tsekkaamassa. Ihanaa kesää koko perheelle! Ja kyllä sinne Lontooseen pääsee aina takaisin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Missaat David Baileyn... sen viimeinen päivä on 1st June, mutta etköhän löydä muita hyviä näyttelyitä :-) Kiitos samoin sulle Annemari tosi kivaa kesää!

   Delete
 2. Varmasti haikeat fiilikset! Uusi asuinpaikka tuo kuitenkin varmasti paljon uutta ja mukavaa tullessaan. Mulla on krooninen Lontoon ikävä, vaikka en ole siellä asunut. Käynyt kuitenkin usein. Ihana kaupunki!
  Rentouttavaa lomaa Ranskassa! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. No ihan varmasti. Luultavasti tulen kaipaamaan Lontoota vähemmän kuin nyt luulen... toivottavasti ainakin ;-)

   Delete
 3. Ymmärrän kyllä niin noi sun haikeat fiilikset… Toisaalta usein tulevaa muuttoa murehtii etukäteen ihan liikaa sen pelossa, että nykyistä/tulevaa vanhaa asuinpaikkaa/asuntoa tulee ikävöimään tosi paljon. Muuton jälkeen sitten jossain vaiheessa huomaa että hyvinhän tässä menee samalla ihmetellen miten nopeasti sitä sopeutuukaan uuteen paikkaan. Tosin en kyllä tiedä että päteekö tää teoria Lontooseen sentään, heh :D

  Kesällä nähdään Ranskassa sitten, eiks je?
  Veera x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo ihan oikeessa olet ja kyllähän mä Lontoossa pääsen aika usein käymään, ei me niin pitkällä tulla olemaan.

   Nähdään ilman muuta! Järjestetään tällä kertaa homma paremmin etukäteen! xx

   Delete
 4. Great photos. I am loving your coat. So gorgeous.

  Fabulous 30s

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you Ana! A good camel coat is such a classic wardrobe staple.

   Delete
 5. Haikeaa tosiaan, itse olen todella huono hyvästien jättämisessä!
  Mutta täytyy kyllä sanoa että mullakin tuli nostalginen fiilis sun Leicester Square kuvasta; Empire oli ensimmäinen disco, jossa Lontoossa alaikäisenä olin (eikä edes kysytty papereita). Se oli niin makee, esiintymislava kääntyi, baaritiskejä oli monessa kerroksessa jne. Ja nyt se on leffateatteri, huoh.

  Mukavaa kesänalkua, Minna!

  S
  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samoin täällä, sanon koko ajan kavereille, jotka surkuttelee meidän lähtöä, että pliis älkää puhuko siitä, ha! Mun ensimmäinen Lontoon disco -kerta oli myös Leicester Squarella, mutta kyseinen paikka oli nimeltään Hippodrome. Ei sekään siellä varmaan enää ole. Sitten hieman vanhempana siirryttiin tosiaan Tiger Tigeriin, josta on muistot moooonista hauskoista illoista! :-) Hyvää kesänalkua sinne myös! xx

   Delete
  2. Oi apua, Hippodrome! Enpä edes muistanut koko paikkaa, kunnes nyt - vaikka se silloin aikoinaan oli suurin juttu mitä mulle koskaan oli tapahtunut, tyyliin :) Oi niitä aikoja <3

   Delete
 6. Hi, Minna. There must be bitter sweet moments you're going through right now. London is a great place to live, but South of France and Dubai, you really are lucky to be able to actually live there. I wish you and your family the best, of luck in the years to come. Am looking forward to reading new post from different parts of the world. Greetings from Slovenia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. I know, I'm very lucky and I know we'll all have a great time. Plus I already have my first London visit booked in and all our friends will come and visit us. Thank you very much for your comment Juliana!

   Delete
 7. Jotenkin vaikea kuvitella Lontoota ilman sua... ;) No, onneksi Ranska ainakin on lähellä. Yritetään vielä säätää meidän kesälomaa, mutta todennäköisesti olemme taas siellä heinäkuussa. Lontoosta on vaikea luopua, tiedän sen omasta kokemuksestani. Mutta onneksi sinne pääsee aina takaisin! Marjo xxx

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin munkin on vaikee kuvitella Lontoota ilman mua, heh! Toivottavasti pääsette heinäkuussa ja nähdään siellä! xx

   Delete
 8. Hyviä kuvia taas jälleen kerran ja aina on kiva katsoa, mitkä vaatteet olet valinnut! Kiva, että saamme lukea blogiasi, joka on ehdoton suosikkini seuraamistani blogeista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos paljon kommentista ja kannustuksesta! Ihana kuulla! Pukeutuminen ja asujen valitseminen on mun mielestä hurjan hauskaa, joten kiva kuulla, että tykkäät katsoa, mitä olen valinnut päälle :-)

   Delete
 9. Voi. Toivottavasti viihdytte tulevassa kohteessanne. Mun on vaikea ajatella, että itse viihtyisin siellä Lontoon jälkeen. :-) Mielenkiinnolla odotan postauksia myös Dubaista. Josko munkin mieleni muuttuu sen seurauksena. -T

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha, sita taallakin toivotaan! Ja oikeassa olet Lontoo ja Dubai on aikas lailla kuin yo ja paiva, mutta puolensa kummassakin :-)

   Delete
 10. Oi, tuleepa muistot mieleen! Asuin monta vuotta Lontoossa ja The National Gallery oli niitä ehdottomia lempipaikkoja! Ja Piccadillyn takana oleva (no ainakin vielä muutama vuosi sitten oleva) kiva, iso luomukauppa, Piccadillyn ihanat kirjakaupat, ja kahvittelu Richoux'lla kaikkien ihanien eläkeläisten seassa:)

  Paljon onnea muutoille ja muista, että Lontooseen todellakin pääsee hyvin helposti aina käymään ja kun on Englantilainen mies, tulette siellä varmasti vielä asumaankin taas jonkin vuoden päästä:)

  ReplyDelete