Tuesday, 15 April 2014

DAY TRIP TO ST TROPEZ


This was us on a day trip to St Tropez last weekend. April in South of France doesn't get much better than this. The famous Pampelonne beach looked nearly unrecognisable for the lack of crowds. I like the busy season too but I must say St Tropez is beautiful out of season. If you fancy a bit of a buzz Club 55 is never quiet on a sunny day and always such a fabulous spot for lunch.

Minna x

15 comments:

 1. Moi Minna! Ihailen sua, koska jaksat matkustaa lasten kanssa! Oon itse ihan poikki pelkästä viikonloppumatkasta autolla täällä Suomessa..onko jotain vinkkejä miten sen teet vai oletko hyvä nukkumaan, palautumaan tms vai onko teidän tytöt vaan niin reippaita, ettei sulla stressikäyrä nouse? Voisimme matkustaa enemmänkin, mutta hitto kun en vaan jaksa, joten on helpompi jäädä kotiin.. plaah oon tylsä..

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen ihan samaa mieltä, että helpompihan niiden pienten lasten kanssa on kotona olla… Mutta silti mulle ne matkustamisen plussat voittaa ne miinukset. Mä olen hyvä nukkumaan missä vaan ja millon vaan ja meidän tytötkin nukkuu hyvin paikasta riippumatta, auttaa asiaa. Pidän myös aina huolen, että lomilla on jonkinnäköistä apua saatavilla, oli se sitten sukulainen, kids club, hotellin babysitter tms. Et ole tylsä, varmaan suurin osa äideistä ajattelee täsmälleen samalla tavalla :-)

   Delete
 2. I love your sunnies Minna! What brand are they? Thanks for a great blog :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hi Roosa they're from Miu Miu. I don't think they have them anymore but they have quite a few in similar style. Thanks for your comment!

   Delete
 3. eli muut hoitaa lapsesi... aika omahyväistä ja itse siemailet drinkkejä...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei ota säkin drinkki, se saattaa rentouttaa!

   Delete
  2. Voi morjensta päivää taas... Sitähän se just meinaa, että jos on apua, niin itse ei tarvitse lapsiaan hoitaa...kuten kuvista näkyy..? Mekin matkstamme usein esim. isovanhempien kanssa ja todellakin nautimme myös drinkkejä toisinaan. Vapaa-aika aikuisten kesken silloin tällöin on yllättävän rentouttavaa, kannattaa kokeilla!!

   Heidi

   Ps. Ihanan näköistä siellä Ranskassa :)

   Delete
  3. Etsivä löytää aihetta sanoa jotain inhottavaa aiheesta kuin aiheesta, etenkin lastenhoidosta! ;-)

   Kiitos kommentista Heidi!

   Delete
 4. Ihania ja piristäviä kuvia! Kiitos mahtavasta blogistasi ja aurinkoista kevättä/kesää suloiselle perheellesi : D
  X, Lily

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itsellesi piristävästä kommentista!!

   Delete
 5. Ihania kuvia tutuista maisemista, nauttikaa!

  S
  xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Don't tempt me, kohta mä olen oven takana koputtamassa! :D

   S
   xx

   Delete
 6. Tässä just yksi perhe, joka just oottaa että pieninkin on tarpeeksi vanha Bamse -kerhoon, niin alkaa lomat olemaan lomia myös vanhemmille!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kids Clubit on mahtava keksintö! Toivottavasti teidän pienin pääsee Bamseen pian :-)

   Delete