Tuesday, 8 April 2014

A MOVER'S RUSH AND PICS FROM PARIS


Hi everyone! Sorry for the silence here on the blog. There's a few bits to organise when preparing to move countries so my hands have been rather tied up with it all. And when you throw a couple of young children in the mix it's guaranteed there are not many opportunities to sit down! Plus as I don't have much time in London left I'm trying to see my friends as much as I can. 

Anyway, I wanted to come and tell you that the blog hasn't been forgotten about and I'll be back again soon. To accompany this post here are a few more pictures from my trip to Paris the other week. Needless to say the weather was incredible!  

Have a lovely week and see you soon!


Minna x10 comments:

 1. Uusi laukku? Mikä se on? Kivannäköinen!
  t. Mimi

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo se on helmikuiselta New Yorkin reissulta, Balenciagan. On ollut kaytossa paivittain, tosi kateva kun on cross body ja just sopivan kokoinen kaikille tarkeimmille jutuille.

   Delete
 2. Onpas ihania kuvia! En oo koskaan innostunut Pariisista, mutta viime vuosina oonkin alkanut kääntämään kelkkaani asian suhteen :)

  Emmi L.

  ReplyDelete
 3. Oujee Pariisi, vilkuttelin noille jokilaivoille viime reissulla ja kaikki matkustajat iloisesti vastasivat heilutuksin :) Kiva kaupunki ja paljon tunnelmaa!

  ReplyDelete
 4. Onpa ihana jakku! Löytyyköhän enää kaupoista?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Loytyy varmaan, silla ostin sen talla samaisella reissulla Zarasta!

   Delete
 5. Ihana Pariisi :) Toiveissa olis päästä sinne taas pian. Ihan random kysymys, kerroit joskus blogissasi (saattoi olla se edellinen) kahvilasta/ravintolasta Hyde Parkissa jonka yläkerrassa oli hyvä lasten leikkialue. Sinne kai oli sisäänpääsymaksu sinne leikkialueelle. Oonko kuvitellut ihan omiani, vai tuleeko sulle mieleen mikä se mahtais olla? En millään löytänyt sitä sun postauksista...

  Tsemppiä muuttoon! Varmasti kova kiirus!

  ReplyDelete
 6. Mä puolestani ihastelin aurinkolasejasi ja kyselisin minkä merkkiset ne mahtavat olla?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Merkki on nimeltaan Dita, en ole varma miten hyvin on Euroopassa saatavilla. Ostin nama pari vuotta sitten Jenkeista.

   Delete
 7. Voi vitsi miten keväinen Pariisi osaakin olla ihana! Kevät on kyllä aikaa jolloin kaikkialla on kaunista, mutta Pariisissa on vielä ihanampaa ja se tunnelma. :)

  ReplyDelete