Tuesday 17 September 2013

WHAT I WORE: AN EARLY SEPTEMBER DAY IN LONDON


Top: Maje / Jeans: Mih / Booties: Mulberry / Bag: Celine / Sunglasses: Gucci / Leather Bracelet: Lily & Lionel / Bracelets: Atrium, Miami




Minna x

23 comments:

  1. Ihana outfit - tykkään. Olen muistaakseni ennenkin ihaillut noita Mih-farkkujasi, ja edelleen ne ovat todella hyvännäköiset.
    Onko tuo toppi niin paksua materiaalia kuin kuvan perusteella voisi kuvitella (näyttää siis kudotulta kankaalta, kuin "gobeliinia")?
    Vallis G

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Nää on tosi hyvät ja ajattomat farkut mun mielestä. Toppi on itse asiassa enemmänkin college -kangasta... näyttää paksummalta mitä on. Enää ei tarkenis sen kanssa ilman takkia...

      Delete
  2. Ihana! Celinen punainen laukku on piste I:n päälle!

    ReplyDelete
  3. Tosi, tosi kiva asu! Näytät tyttömäiseltä, ja nimenomaan hyvässä mielessä. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Kata, kiva kuulla, että ainakin jossakin kuvakulmassa meikäläinenkin onnistuu vielä näyttämään tyttömäiseltä! :-)

      Delete
  4. Tosi kiva paita! Sun lentoasu oli tosi kiva myös. Siis se nahkatakki, ihana! Ihanaa, kun on nyt saanut kaivaa nahkatakit ja -housut käyttöön. Ja ostin jopa uudet viininpunaset nahkalegginsit.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitti Vanilla, mäkin tykkäsin tästä paidasta heti kun näin alessa kesällä. Mustakin syksyn yks parhaita puolia on aina se kun saa kaivaa bootsit ja takit taas käyttöön! Viininpunaset nahkalegginsit kuulostaa IHANILTA!

      Delete
  5. Onpas kivannäköinen pusero! Sulla oli muutama muukin Majen vaate, joka sai mut kiinnostumaan merkin tuotteista. Jos saa esittää toiveen, niin voisitko aina silloin tällöin tehdä sellaisen sesongin toiveet kollaasin (vaatteita, laukkuja, kenkiä, koruja yms). Henk koht vaan tykkään sun tyylistä ja saan sitä inspistä omaan pukeutumiseen. Olisi kiva nähdä mitä sulla olisi toivelistalla, on se realistinen tai ei :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voisin mielellään, sillä mulla on toivelistat aina updeitattuina tiettyjen nettiliikkeiden sivustoilla! ;-) Ongelma vaan se, että oon aika peukalo käskellä kämmentä noissa kuvankäsittelyhommissa... Photoshop on nyt hankittuna, mutta vielä kun ehtis asentaa sen ja oppia käyttämään! Mutta working on it :-)

      Delete
  6. Ihana asu kyllä ! Taitaa myös olla ensimmäinen kuva susta jossa et hymyile ? Et ole yhtään itsesi näköinen ;)) Pitkä tukka kyllä sopii sulle niin hyvin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha, voi hyvin olla! En osaa olla hymyilemättä kuvissa näyttämättä vihaselta tai surkeelta, joten helpompi hymyillä ;-)

      Delete
  7. Ooh, olen ihan missannut sun uuden blogin! Upealta näyttää blogi ja asusi <3

    Place for Dreams

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka Elina! Kiitos ja kiva nähdä täällä!

      Delete
  8. Enpä ollut tunnistaakaan sinua ekasta kuvasta, näytät niin nuorelta! Ja katsoin ensin, että mitä sä olet tähän kopsannut sen näyttelijän kuvan, nimi oli hm...Kirsten Dunst! Se Spiderman-tyttö heh ;) Ihan lookalike.
    Tykkään kans tuollaisista farkuista, omani olen ostanut ihan Henkkamaukasta, mutta oikein hyvin palvelevat. Ja sun lahja miekkoselle, mikä loistava idea! Ihana. Toivottavasti näemme taulut myös seinällä ripustettuina :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha, voi kiitos! Aurinkolasit varmaan tekee tehtävänsä! ;-) Enpä ollut kuullut Kirsten Dunst -vertausta varmaan kymmeneen vuoteen!! Koitetaan saada taulut seinälle ja sitten kuvia :-)

      Delete
  9. Upea asu! Ja täytyy sanoa, että uusi blogisi on todella upea! Niin kauniita kuvia täynnä!:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Elle-Marie! Yritän pitää kuvien laadun mahdollisimman hyvänä... aina ei mahdollista, mutta siihen pyritään :-)

      Delete
  10. Kaunis nainen ja ihastelen hiuksiasi.

    Saanko kysya, etta milla tekniikalla (teipit, letitys, sinetit, kylmakeratiini etc?)
    sulle laitettiin pidennykset?

    Mun tukka on just tota newsreader mallia nyt ja se arsyttaa ihan joka aamu kun katson peilista itseani :D Pitaisi kai olla iloinen kun syopahoidot onnistuneesti takana ja hiukset kasvaa takaisin paahan, mutta en millaan jaksaisi odottaa ja karvistella naiden lyhyiden hiusten kanssa. Kylla ne pitkat hiukset on mun juttu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haluan ottaa hatun pois päästä ja sanoa: MILJOONASTI onnea syövän taltuttamisesta!! Ihanaa, että hoidot onnistui sun tapauksessa! En ikinä ennen ymmärtänyt mitä ne hoidot oikeasti tarkoittavat ennen kun aika lähiaikoina joku lähipiiristäni joutui kamppailemaan sitä kamalaa tautia vastaan... se oli lievästi sanottuna shokeeraavaa, mutta onneksi hänkin on nyt voittanut taistelunsa.

      Sitten kevyempiin aiheisiin... eli ne pidennykset ;-) Ne laitettiin liimalla... en tiedä onko se oikea nimitys? Sellasella kuumalla mönjällä siis tehtiin ne siteet. Niitä on mun päässä niin paljon, että hommeen meni 7 tuntia, ha! Pidennykset on vähän rasittavat, eivätkä tietty näytä yhtä hyvältä kun omat, mutta jos niistä pitää huolta ja jaksaa föönätä ne kivan näköisiksi niin suosittelen. Hyvä vaihtoehto kärsimättömille, tai/ja ohuthiuksisille.

      Delete
    2. Kiitos kovin Minna mukavasta kommentista <3

      Ehka ma vaan talsin nyt sitten kampaajalle kyselemaan eri vaihtoehtoja pidennyksista. Tosi hyvilta ja aidoilta noi sun ainakin nayttaa!
      Itsellani on viela tumma tukka niin luulisi olevan jopa helpompaa loytaa matsaava savy pidennyshiuksista :)

      Delete
  11. Your look is understated yet elegant. Love the print of the top.

    ReplyDelete