Wednesday 25 September 2013

WHAT I WORE: DOTS IN THE OFFICE



Blouse: Zara / Trousers: Joseph / Shoes: Christian Louboutin / Bag: Celine


Minna x

43 comments:

  1. No nyt osui ja upposi! Ainahan sinulla on kivoja kokonaisuuksia, mutta tämä kolahti erityisellä tavalla. Pilkkua on ollut hakusessa ja leveälahkeiset housut toimivat aina.

    Mites paluu työelämään on sujunut?
    Miia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka Miia! Kiitos, kiva kuulla, että upposi :-)

      On ollut aika kiva "päästä" takasin töihin ja aikuisten pariin... joskin työpäivän päättyessä on aina kova kiire kotiin lasten luokse. Koen olevani tosi onnekas, että saan tehdä osa-aikaisesti hommia niin saa nauttia kummastakin elämän osa-alueesta.

      Delete
  2. Especially refreshing to see the slightly wider pants on you. I own a similar pair and have wondered whether the silhoutte would look outdated. Obviously not. :) - Marjo-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi Marjo! I think as long as you make sure some parts of the outfit hug your body then it works... too baggy wouldn't be that flattering. These are my only pair of really wide trousers but I wouldn't mind another one, maybe in a color! :-)

      Delete
  3. That blouse is just gorgeous. You look fantastic. How is it to be back at work Maria?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you lovely! It's quite nice to be back at work.. I even enjoy taking the tube to work in the mornings, ha! Also nice that I get to spend days at home with the kids too.

      Delete
  4. Ihana pallopusero! Itse olen yrittänyt etsiskellä jotain kivaa pallopuseroa jo pidemmän aikaa...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä ihastuin tähän heti kun näin. Ostin jo kesällä, joten Zarasta tuskin enää löytyy, mutta toivottavasti löydät jostain omasi :-)

      Delete
  5. Aivan täydellinen asu! Josephilla on kyllä vaikka mitä ihania (toimisto-)vaatteita, kuten noi sun pöksyt. Pallopusero myös tosi söpö. Aurinkoista päivää sulle Minna!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Veera! No niin on... jos pitäis valita yksi ainoa vaatebrändi mä valitsisin Josephin! :-)

      Delete
  6. Sun työpukeutumisesi on aivan upeaa! Tästä pitää ottaa mallia :) Kiva muuten, että palasit jälleen blogimaailmaan. Myös tämä uusi pohja on niin paljon kivempi ja tyylikkäämpi kuin tuo edellinen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos kovasti! Mäkin tykkään tällasesta selkeämmästä blogipohjasta vähän enemmän plus suuresta kuvakoosta :-)

      Delete
  7. Tosi hyvä kokonaisuus! Mä en ole paitapuserotyyppiä. Jotenkin vierastan niitä kauluksia. Tuon puseron pääntiemalli on tosi kiva. Täytyypä tsekata itsekin tarkemmin paitapuserotarjontaa. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Auli! Mulla on vähän sama homma... kaulukset saa mut tuntemaan oloni usein vähän miesmäiseksi tai tylsän näköiseksi... Vasta lähiaikoina oon oppinut pukeutumaan niihin niin, että ne tuntuu omalta jutulta.

      Delete
  8. Ei voi miten kesällä olisin kaivannut näitä asu inspiksiä työpukeutumiseen :D pitää laittaa korvan taakse ja nyt syksyllä toteutella! Sulla on upea tyyli :>
    -Haidi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos Haidi, koitan laittaa mahdollisimman paljon toimistoasukuvia ja toivottavasti löytyy sulle mieluisia juttuja :-)

      Delete
  9. Mahtava asu! Tuollaiset leveät housut ovat niin hienot juuri noin yhdistettyinä!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka Mikko! Kiitos paljon, mä tykkään näistä pöksyistä kovasti!

      Delete
  10. Ihana asu ja etenkin ihana pallopaitis :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Pallopaitis on myös ihan mielettömän pehmeetä ja mukavaa materiaalia.

      Delete
  11. Tsemppiä työelämään palaamisen kanssa! Nää on aivan suosikkipostauksiani, lisäinspiraatio toimistopukeutumiseen ei tosiaan ole pahitteeksi. :-) tosi ihana asukokonaisuus, jälleen kerran!

    -Laura.A

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi Laura! Kiitti! Ilmeisesti toimistopukeutumispostaukset on siis suosittuja... pitää yrittää toteuttaa enemmänkin. Musta on ihana pukeutua töihin! :-)

      Delete
  12. Heippa Minna!

    Oon jo kauan odotellut että tekisit meikkipostauksen, mutta sellaista ei ole ilmeisesti koskaan tullut... Voisitko ehkä sellaisen tehdä? Ihosi on aina niin tosi ihanan raikkaan ja luonnollisen näköinen ja kuultava ikäiseksesi (enkä tarkoita tätä sillä että olisit mitenkään vanha vielä!) että mielelläni kuulisin mitkä on meikkirutiinisi. Kaikki ihonhoitotuotteet kiinnostaisi myös :)

    Ja mistä muuten mahtaa olla tuo ihana kaulakoru? Haluaisin itsekin hyvin samanlaisen, yksinkertaisen ja tyylikkään :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moi! En oo muistaakseni ikinä tehnyt mitään kunnon meikkipostausta... voin kyllä kertoa, että mun iho ei ole mikään kovin hyvä ja jos näkisit sen ilman meikkiä juoksisit karkuun, he. Ihonhoitorutiini on aikamoinen ruljanssi iltaisin, mutta silti oon sitä mieltä, että ruokavalio vaikuttaa ihoon enemmän kun mikään muu. Anyway, yritän toteuttaa postauksen mahdollisimman pian. Kiitos feedbackista!

      Kaulakoru on teetätetty aika monta vuotta sitten...

      Delete
  13. Replies
    1. Oh thank you, I wish! As long as the pictures are taken far enough you can't see my wrinkles so clearly ;-)

      Delete
  14. Olen lukenut blogiasi jo parisen vuotta mutten varmaan kertaakaan kommentoinut :) Nyt on pakko sillä näytät kuvassa todella kauniilta! Toki aina mutta erityisesti tässä. Asu on myös kovasti mieleeni, etenkin housut. Jos saa toivoa niin lisää vinkkejä/kuvia millaisia yläosia yhdistelisit noiden leveiden housujen kanssa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka, kiva kun kommentoit nyt! Kiitos tosi paljon kohteliaisuudesta. Mä käytän näitä housuja paljon, joten kunhan saan kameran ja kuvanottajan mukaan niin yritän laittaa lisääkin postauksia niistä :-)

      Delete
  15. Heippa Minna, kiva asu! Olisi kiva kuulla joskus kokemuksistasi lastenhoidosta / -hoitajista Lontoossa! Kaytatte varmaan silloin talloin babysittereita iltaisin ja paivisin, etenkin nyt jos olet toissa? Kiitti etukateen. Sofia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moikka Sofia! Laita mulle mailia doubleuone1@gmail.com niin mielellään kerron kokemuksiani :-)

      Delete
  16. Lovely outfit I really like the wide trousers such a contrast to the thin leg and perfect with the blouse

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thank you Inge! I wish I had got this blouse in more colors at the time...

      Delete
  17. Magee asu. Tykkään asiallisesta linjasta, joka ei ole kuitenkaan tätimäinen.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos Ansku! Mä yritän välttää tätilookkia kaikin keinoin, vaikka mut täti-ikäseksi varmaan luokitellaankin ;-)

      Delete
  18. Hei, voisitko tehdä meikkipostausta? (: Muistelen, että joskus aikaisemmassa blogissasi teitkin, mutta siitä on jo niin paljon aikaa, ettei enää muista! Mitä huulipunaa sulla muuten on tässä kuvassa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joku muukin tätä kyseli, joten yritän toteuttaa pian. Tässä taitaa olla Estee Lauderin tosi pinkki puna (nyt ei oo meikkipussi valitettavasti mukana) ja sen päällä väritön kiilto.

      Delete
  19. Aivan ihana asu ja sopii taydellisesti toimistolle. Sulla on kylla mielettoman upea tyyli ja asut aina inspiroi omaakin pukeutumista. The bag is to die for!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voi kiitos Laura! Kassiparka alkaa olla aikas lailla reissussa rähjääntynyt, pitäis viedä se jonkinnäköiseen huoltoon!

      Delete
  20. Tosi tyylikäs asu. Tykkään! Kiva kun palasit taas kirjoittmaan blogia. :) Oletko muuten töissä samassa paikassa kuin ennen äitiyslomaasi?

    -Suvi

    ReplyDelete