Thursday, 26 September 2013

AT THE FINNISH AMBASSADOR'S HUMBLE HOUSE


Last night I spent a fun evening at the Ambassador of Finland's beautiful residence, which to be honest, wasn't really that humble... The event was the launch of Nokian by Julia Lundsten collection. There were boots everywhere. Different colors, shapes and styles. I had no idea that the collection was so vast.That is Julia herself on the left next to the Ambassador's lovely wife, Liisa. They are both wearing boots from the collection. If only you could see them better in the picture...


I absolutely love the photography in the campaign. 

(Talking about photography I have to apologise for the picture quality... I don't like posting grainy, yellow pictures but I wasn't prepared to carry my flash around with me. Hence I decided that some of the pictures were better off as black & white.)


We were served some excellent Finnish goodies such as these tiny round pieces of rye bread with herring and quail's egg.


The dress code was "lounge suit"... Not a dress code I was familiar with so I had to do some googling just to make sure I wasn't going to show up in a casual outfit when everyone else was wearing a ball gown! I found a lot of different descriptions, all of them pretty vague. Like this one:

"Lounge suits are normal business suits, worn for semi-formal occasions with a shirt and tie. The equivalent for women is a skirt or trouser suit, cocktail dress or evening gown depending on the time of day and the occasion."

Hmmm... That doesn't rule out much for us women so I decided to take my chances and show up smart casual.


The Ambassador's house was beautiful inside and out. I'm glad I had the opportunity to visit it. 


And here goes my clean eating! I blame Nokian by Julia Lundsten and their goodie bag! I obviously started demolishing the bar already in a taxi on my way home, carried on whilst making my way up to our flat and without as much as taking my shoes off sat myself down in the kitchen to finish off the rest of it. In one go. I think it took me about 20 minutes in total. Oops. But I have to say it was worth every calorie, there's nothing better than Finnish chocolate. Happy Thursday everyone!


Minna x

17 comments:

 1. Sounds like you had a lovely night!
  Yummy chocolate...wish I had been there!

  Happy Thursday to you too, Minna!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I'm now wishing I had more of the chocolate! Might have to make a suomikauppa order... :-)

   Delete
 2. Fazerin Sinistä on myös Lontoon Rae makuisena ( tai siis pieniä paloja suklaan seassa)- kokeile kun käyt Suomessa ensi kerralla. Sitä saa nyt täältä Ruotsista ja täytyy aina laittaa silmät kiinni kun kävelee suklaa hyllyn ohi ruokakaupassa, olen ihan koukussa siihen.
  Kivoja kumppareita ja hienoa että sai nähdä vähän tätä taloa. Hyvää viikon jatkoa ja kiitos että bloggailet taas! Helena

  ReplyDelete
  Replies
  1. Minä ja Lontoon Rae suklaa ollaan vanhoja tuttuja ;-) Se on myös mun englantilaisten kavereiden suosikki, joten rahtaan sitä Suomesta Lontooseen aina levykaupalla!

   Kiitos kommentista Helena ja hauskaa viikonloppua!

   Delete
 3. Heh, kiva huomata että olet ihan inhimillinen ihminen tuon Fazerin sinisen kanssa... :) olisi varmaan käynyt samalla tavalla aika monelle....
  Varmasti oli mielenkiintoinen tilaisuus olla mukana.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha, erittäin inhimillinen sokeristen ihanuuksien suhteen ;-)

   Delete
 4. Hihii, nyt on tuttu lokaatio ja tuttuja naamojakin näkyy. :-D

  -Laura.A

  ReplyDelete
  Replies
  1. Moikka Laura, mielenkiintoista! Kerro mikä oli tilaisuus? :-)

   Delete
  2. Entiseen työhön liittyviä juttuja, sen kautta suurlähetystön väki ovat kaikki enemmän tai vähemmän tuttuja. :-) -Laura

   Delete
 5. Toi residenssi onkin tosi nätti! Oon käynyt siellä joskus (ainakin kerran) yhdessä tilaisuudessa ja oli kyllä tosi vaikuttavan näköinen paikka, ja etenkin se asuinympäristö. Safkat oli kans tosi hyviä ja todella suomalaisia herkkuja. Kyllähän tuolla kelpaa elellä, aikamoinen luksus-asunto :D Ja muistan kans kun silloin bongasin sieltä saman jalkalampun kuin meilläkin on olohuoneessa :D

  Kiva postaus!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo nimenomaan se katu on jotain aika spesiaalia... Juttelin rouva suurlähettilään kanssa ja heillä on kuulemma suomalainen kokki, joka valmistaa jopa leipäjuustot alusta loppuun saakka itse. Se oli muuten tosi hyvää!

   Delete
 6. Fazerin Sininen - klassikko! Kaipaatko muuten mitään ruokia tms. Suomesta? Melkein kaikkea kai nykyään maailmaltakin saa (kuten karjalanpiirakoita ja ruisleipää).
  Vallis G

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo aika hyvin nykyään saa mitä tahansa mistä tahansa... Tilasin meidän tytöille vellejä suomikauppa.fi:stä aikanaan ja sieltä saa myös suklaata, ruisleipää tms. tms. Kallis kuljetus tosin... Mä kaipaan karjalanpiirakoita, maksamakkaraa ja karkkeja! :-)

   Delete
 7. Fazerin sinistä ei voita mikään! :) Ootko muuten käynyt merimieskirkolla ostoksilla? Sieltähän saa monenlaista suomalaista elintarviketta ja myös karkkeja.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon käynyt viimeksi vuosia sitten... meiltä on sinne aika matka, joten ei oo tullut lähettyä. Meitä lähempänä olis ruotsalainen kirkko, josta varmaan sais aika samanlaisia herkkuja.

   Delete
 8. Löysinkin tämän blogin vasta nyt, oikein mukavalta vaikuttaa! Toivottavasti oli kivat juhlat, suurlähettilään residenssi ei ole markkinointitilaisuudelle huono paikka ollenkaan. :)

  ReplyDelete
 9. Englannissa asuessa tuota Fazerin suklaata ei voittanut kyllä mitään. Jos sellainen löytyi Suomesta tulleesta paketista, niin se kyllä piristi päivää - ja ei siinä kyllä kauan kestänyt kun levy oli jo mahassa.

  ReplyDelete