Thursday, 6 February 2014

WHAT I WORE: WITH TANGERINE SKIN


On this particular, grim and grey day I chose my bag to match my skin. It does so perfectly! I love a spray tan but the day after it admittedly looks rather dark, ha. Especially when the weather is a total contrast to it.And what's happening here then? I'm not sure... 


I'm not pulling the greatest face here either. Sometimes pictures just don't quite go to plan. One should probably then not publish them on a blog but oh well... ;-)


Coat: Chloe
Jumper: American Vintage
Jeans: J Brand
Pumps: Jimmy Choo, Gilbert
Scarf: GAP
Bag: Prada


Minna x

29 comments:

 1. Hih hih, ennenkun ehdin lukea oli eka ajatus, " laukku mätsää ihon väriin". Kaunis asu taas eikä sun ihon värissä mitään vikaa ole. Kaunis olet !!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja ilmeet minusta just parhaita kun ei ole niin suunniteltuja :)

   Delete
  2. Ha, no niin se tekee todella hyvin! Anway kiitos kaunis Henna :-)

   Delete
 2. Kaunis asukokonaisuus, ellei jopa täydellinen.
  Kiitos viimeisestä!
  Miia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos itselles, oli kyllä hauska ilta! :-)

   Delete
 3. Absolutely perfect coat! Great outfit :)

  http://lartoffashion.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thanks Natali! A camel coat is always a good investment piece.

   Delete
 4. Upea takki! Ja muutenkin hieno kokonaisuus.

  ReplyDelete
 5. Chic kokonaisuus, me like! Ja totuus kyllä on, että kevyt rusketus piristää aina kivasti.

  S

  ReplyDelete
  Replies
  1. No niin piristaa... ma oon jaanyt niihin vahan koukkuun. Ne pitaa vaan aina yrittaa ajoittaa niin, ettei heti seuraavana paivana ole mitaan tarkeaa menoa ;-) xx

   Delete
 6. Gorgeous. Simple, elegant and beautiful.

  Fabulous 30s

  ReplyDelete
 7. Mitä itseruskettavaa käytät, saakohan sitä Suomesta? Sun farkut näyttää btw tosi makeilta! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tassa olin ottanut ruiskurusketuksen ja silla ei ole merkkia vaan on "ruiskuttajan" itsensa kehittama. Jos itse laitan kaytan aina St Tropezia ja tykkaan siita vaahdosta. Kannattaa kokeilla! :-)

   Delete
 8. Love the coat! I've been looking for a light color coat forever but just can't find the right one. This one is great on you!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you! I love it too I bought it I think three winters ago and will probably wear forever.

   Delete
 9. Lähteekö rusketus tasaisesti pois. Olen nähnyt joskus hurjannäköisiä laikukkaita ihoja, kun väri lähtee eri paikoista eri aikaan pois.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Riippuu aivan ihotyypista ja siita kuinka usein sita jaksaa rasvata... Mita kuivempi iho, sita laikukkaammin se lahtee pois, mutta jos iho on hyvin kuorittu ja voideltu sita ongelmaa ei ole.

   Delete
 10. Maria one word: PARFAIT!!! Lovelovelove. Aivan täydellinen outfit! Yksi asia mitä mä rakastan ja kaipaan Suomessa on, että vois kulkea avokkaissa ilman sukkia melkein läpi vuoden!! Touko-Syyskuu menee ihan hyvin Suomessakin ilman sukkia, mutta sit se toinen puolisko vuodesta ei ihan onnistukkaan. Sun asun palaset menee kyllä suoraan ostoslistalle! :) Ja hei ihanaa kun postailet taas vähän useammin ja näitä asukuvia todella odotan aina. Ois muuten kiva nähdä kuvaa sun hiuksista auki, kun sulla ei taida enää olla niitä pidennyksiä. :) Bonne week-end!!
  /Mariiia

  ReplyDelete
  Replies
  1. Voi kiitos, kiva kuulla, etta meni maut yksiin! Ma en kayta sukkia oikeastaan ollenkaan... pelkastaan lumisissa olosuhteissa :-) Mulla ei ollut pidennyksia ja kylla ne omat on vielakin aikas karseassa mallissa rankan kerrostamisen ansiosta.... pidennykset meni takaisin paahan viela pariksi kuukaudeksi, en sittenkaan malttanut olla ilman niita! :-)

   Delete
 11. Ihana takki! Miten tukkasi voi nyt kun lisäkkeet ovat poissa ;)? t. Kohtalotoveri

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tossa ylla juuri sanoinkin, etta pidennykset ovat taas takaisin paassa... omat hiukset eivat siis vielakaan nayta kovin ihmismaisilta. Joku kaveri kohteliaasti kutsui mallia Anthea Turner -malliksi, heh. Alin kerros ohuempi kuin ne sen paalla olevat. Not good ;-) Toivottavasti sulla paremmalla mallilla!

   Delete
 12. Näytät upealta, kuten aina! Ja takki on kerrassaan upea nahkaisine yksityiskohtineen. Pidän tosi paljon siitä, että vaikka olet upea ja pukeudut upeasti, osaat myös nauraa itsellesi etkä niin sanotusti yritä esittää täydellistä :) Ehkä se on sitä suomalaisuutta, en tiedä, mutta kiitos blogistasi kuitenkin ja jatka samaan malliin! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ja ihana kuulla! Taydellisesta ollaan kaukana! Kiitos viela kommentistasi :-)

   Delete
 13. Great chic outfit for this awful weather . It is so hard to look stylish and yet warm acne dry

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tell me about it the weather doesn't make choosing an outfit easy...

   Delete