Tuesday, 4 February 2014

COLD, SUNNY LONDON


This Sunday London was cold but absolutely beautiful! We took a walk through Hyde Park, from Notting Hill to Knightsbridge, had lunch there and walked back at a snail's (or Baby M's...) pace.  We lunched at Mr Chow, an institution of a restaurant that's been there since 1968. They have restaurants in New York, Miami and L.A. too but the one here in London is the first one. Great comfort food and a lovely atmosphere. Not the easiest place to eat clean though but Sunday's are often exceptions! ;-)


The hash tag I use the most on Instagram must be #ilovelondon. And I truly do! It's such a stunning city that has everything to offer. The parks are amazing too, they make up for the lack of outside space at home! So much greenery and so many beautiful gardens in the very heart of this huge city. 


And many rather angry birds who reside in them!


Hope you all had a lovely weekend!Minna x

14 comments:

 1. Lovely girls of yours :-) When my girl saw that huge Peppa Pig she immediately decided that she has to have it, since she only has a very small one. What a nice weather you are having. We have been snowed in for the last couple of days. In addition everything is covered with ice so going out has been nearly impossible. I hope it gets better soon since staying in all the time with a three year old and a baby can get difficult. Greetings from Slovenia.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ha, she got the huge Peppa from her auntie that day and wouldn't let go of it... The nice weather comes and goes. Mostly goes ;-) Today it's been raining all day again! However that's still better than being snowed in... Hope not any longer.

   Delete
 2. Hahaa, noi hanhet on ihan älyttömän pelottavia myös tuolla Regentäs Parkissa, joka on meidän lähipuisto :D Me juostaan koiran kanssa aina ihan suosiolla vesialueista ohi, ettei jouduta kohtaamaan vihaisia hanhia ja ankkoja ;) Ihania kuvia tytöistä! xx

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mua pelottaa ne myos! Joutsenet ne vasta agressiivisia onkin... joskin kylla makin varmaan olisin jos mua paivittain pallistelisi iso lauma turisteja ;-)

   Delete
 3. I have some black swans near where I live, beautiful to look at but not very social!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Totally! Swans are definitely not ones to be approaching...

   Delete
 4. Ihanat asut tytöillä ja takit ! " Baby M " näyttää olevan pitkä tyttö jo hänkin ! <3 Meidän pikkuneiti on topakka likka ja äiti saa juosta perässä. :-D Melkoisen monipuolinen persoona siitä superrauhallisesta vauvasta on kehittynyt. Miten " Baby M " eroaa isosta siskostaan, onko kovin erilaiset luonteet ?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika pitka, muttei ihan samoilla kayrilla kuin siskonsa. On he aika erilaisia... Vanhempi on erittain helppo, rauhallinen, kiltti ja hyvasydaminen tytto. Ujous tuottaa valilla ongelmia, joskin vahenevissa maarin. Nuorempi on myos rauhallinen, mutta ei niin helppo ;-) Kovatahtoinen ja -aaninen ajoittain ja ujoudesta ei oikeastaan ole merkkiakaan.

   Delete
 5. Peppa! Meilla on sama pehmolelu, on vaan hassun nakoinen kun se on vain vahan meidan vauvaa pienempi. Mutta noi tyttojen takit on tosi sopot - mistakohan ne on?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Peppa on ihana. Se ohjelmakin on jotenkin niin ihanan viaton ja positiivinen. Tyttojen takit on kummatkin Monclerin.

   Delete
 6. Gorgeous pictures! You are an excellent photographer!
  - M

  ReplyDelete
  Replies
  1. Thank you very much! A lot of the credit goes to my camera...

   Delete
 7. Ihania kuvia! Tulee ihan omat Brittiajat mieleen :)

  Mutta hei, eikö teidän tytöt tosiaan leiki puistoissa samaan tyyliin kuin suomalaislapset eli möyrisivät välillä maassa, pelaisivat palloa (= kaatuilisivat maahan...) yms? Mä en voisi kuvitellakaan, että lähtisin lasten kanssa puistoon tuollaisissa hepenissä! Lounastamiseen toki sopii hienommat vaatteet, mutta puistoilussa meillä käytetään niitä ei-niin-ilo-silmälle-mutta-ah-niin-käteviä-haalareita ;) Vai mahtaako brittiläisissä leikkipuistoissa olla esim. hiekkalaatikoita lainkaan? Kun itse asuin siellä, meillä ei ollut omia lapsia, joten puistoihinkaan ei tullut kiinnittäneeksi mitään huomiota.

  Entä milloin päästät meidät jännityksestä ja kerrot ne teidän perheen suuret uutiset? Jokohan kohta kuullaan hääkellojen kuminaa, kun anoppikin on tulossa Suomeen vierailulle...? :D

  Hauskaa päivää ja kiitos teille hyvänmielen blogista Heidi ja Minna!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Taalla hiekkalaatikot ei ole ollenkaan niin yleisia kun Suomessa. Nyt meidan lahelta loytyy yksi leikkikenta, jossa on hiekkalaatikko, mutta en ole viela tormannyt siihen, etta koko leikkikentan alusta olisi hiekkaa. Kyllahan puistoissa kaatuillaan tms., mutta ei ne farkut ja toppatakit ole ikina siita pilalle menneet :-) Pesuun vaan! Haalareita taalla ei nae lapsilla oikeastaan ollenkaan. Ei ole ikina niin kylma, etta tarvitsisi toppahousuja, siinako lienee syy.

   Ha, kohta paastan jannityksesta! Kiitos kommentista!

   Delete