Tuesday, 11 February 2014

GIRLS DAY OUT


I had such a fun weekend! It kicked off with a friend's surprise 40th on Friday and later on that night two of my eldest girlfriends from Finland arrived for a girlie weekend. On Saturday we strolled around Portobello Road and checked out the shops on Westbourne Grove. It was freezing cold but we were saved from rain until later that afternoon. Notting Hill with its pastel colour houses is just so stunning!


I was wrapped in my huge, super warm, colourful, Joseph scarf from last winter. The jeans you can see peaking from underneath my coat are a recent purchase from Zara. They're so comfy that I've worn them most days since getting them. They're very stretchy and soft with a flattering cut. They make me think why to get J Brands anymore as the price difference is so vast... but I might still be proved wrong if they don't last through washes very well. Any experience, anyone?
Hope you guys had a good weekend too! Right now I'm writing from Finland after travelling here with my little ones yesterday but I'll tell you more about my girls' weekend a bit later :-)


Minna x

12 comments:

 1. Kauniita kuvia ja superihana laukku sinulla! Minulla on kokemusta useista Zaran farkuista. Malli on todella hyvä ja imarteleva, samoin kestävyys muuten, mutta minulla hajonneet vetoketjut kaikista melko lyhyen käytön jälkeen. Muissa farkuissa ei tätä ongelmaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. No eipä tullut edes mieleen, että vetskari voisi hajota... inhottava homma. Katsotaan miten mulle käy näiden kanssa.

   Delete
 2. Portobello Roadilla on kyllä kiva tunnelma. Rakastan sitä talojen väriloistetta!

  Mulla on ollut Zarasta muutamat "vahapintaiset" farkut ja yhdet boyfriendit viimeaikoina kovassa käytössä ja ne on kyllä pysyneet hyvinä - siis melkein jo hintansa arvoiset. Muutama huono kokemus mulla sen sijaan on J. Brandistä, esim. sammarit meni melkein heti nuhjuisiksi ja alkoivat hajota vyölenkkien kohdalta. Toisaalta kaapissa on yhdet leveälahkeiset JB:t, jotka ovat kuin uudet vaikka vuosia vanhat - toki ei niin usein käytetyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen kuullut muiltakin J Brandin sammareista. Mulla ne ei ole menneet nuhjuisiksi, mutta rikki kylläkin... vedin niitä erään kerran jalkaan ja kummallekin puolelle, vyötärönauhan alle ratkesi reikä!! Ja tietääkseni koko on mulle ihan oikea, heh.

   Delete
 3. Joo komppaan Zetaa, toi laukku on kyllä niin ihana oooh….

  Mulla on kokemuksia vaan lasten Zaran farkuista (kaikilta meidän pojilta löytyy) ja mun mielestä kyllä kestäneet pesuja ja muutenkin aika ronskia kulutusta ihan hyvin - ja ainakin sata kertaa paremmin kuin H&M:n lastenfarkut joiden laadusta mulla on valitettavasti aivan toisenlaisia kokemuksia.

  Ihanaa Suomi-keikkaa sulle/teille, mä olen täällä hengessä mukana :) <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo on laukku päässyt hyvään käyttöön :-)

   Mä ostan aina lasten farkut GAPistä tai Nextistä. Kokeilenpa seuraavan kerran Zaraa.

   Kiitos Veera ;-) xx

   Delete
 4. Omat J Brand-kokemukseni riippuvat siitä, puhutaanko normifarkuista vai mustista. Siniset J Brandit ovat pitäneet kuosinsa hyvin, kun taas mustat haalistuivat polvien kohdalta nopeasti. Mustat J Brandit ovat myös paljon ohuempaa materiaalia kuin siniset. Outo homma. Tästä syystä olen päättänyt etsiä muita vaihtoehtoja, joten Zara on hyvä vinkkaus. Marjo x

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla ei ole J Brandin mustia, mutta olen huomannut saman kun olen niitä kaupassa hypistellyt... Mulla on vain yhdet mustat farkut, jotka on tosi tyyriiltä Citizens of Humanityltä, mutta täytyy sanoa, että ne on kestäneet sekä värinsä että materiaalinsa kannalta kuin uudet, vaikka pesen kerran tai pari viikossa ja ne on varmaan jo kolme vuotta vanhat. xx

   Delete
 5. Ihana Notting Hill! Mieltä piristää kovasti talojen värit siellä :) Mukava päivä teillä näyttää olleen, on aina mukava saada vieraita kylään Suomesta ja näyttää paikkoja!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Joo aina ihana saada vieraita! Harvoin sitä itsekään pääsee viettämään tyttöjen viikonloppua omassa kotikaupungissa! :-)

   Delete
 6. Ja kirsikkapuut kukkii , kaunista !! Vau, sä olet kyllä nopea nainen ja energiapakkaus, nyt taas Suomessa ! :-) Toivottavasti tää loskakeli ei harmita liikaa ;-)) Valoisaa sentään vielä puoli viiden aikaa, joten kevättä odotellessa ! Kivaa suomenvisiittiä tytöille ! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Me ihmeteltiin, että miten puut voivat kukkia... mutta onhan se talvi ollut aika leuto.

   Ei tämä sää mua juurikaan harmita ja lasten mielestähän täällä on lunta... valkoinen kun valkoinen kelpaa heille :-)

   Delete