Wednesday, 26 February 2014

NEW YORK DAY II


Our second day in New York surprised us with this... blue skies and sunshine! We kept on hearing how extremely lucky we were as it sure has been a cold winter over there. 


We took a stroll around Upper East, did some window shopping and had exactly the same lunch as the day before at Le Bilboquet. And I mean exactly the same... the same starters, the same mains. If it ain't broken why fix it?I wonder how many times during the trip (and all my trips I've ever done to New York) I said the words "I just love New York"? Tens, if not hundreds! If I had to choose one place to live I wouldn't have to think twice.


Then guess what we did after lunch? We had a "nap before dinner". We woke up having missed the dinner, went back to sleep and continued pretty much until the next morning. Late night, old age, jet lag... the combination of those totally wiped us out.


Minna x

13 comments:

 1. Hei,

  Kiitos ihanista jo tulleista ja tietysti tulevista New York jutuista. Matka sinne koittaa taas pääsiäisenä, niin kivaa saada esimerkiksi uusia ravintolavinkkejä vanhojen hyväksi todettujen lisäksi.

  Toisekseen asusi on täydellinen ja nyt mun on pakko saada Niken wedge sneakersit, tosi makeet! Tai kai ne just noi on? Ilmakin tosiaan näyttää mitä parhaimmalta.

  Myöhäiset onnittelut myös avioitumisesta, mekkosi ja ennenkaikkea kenkäsi olivat todella tyylikkäät!

  Terkuin Reeta

  ReplyDelete
  Replies
  1. Laitan mun ravintolavinkit tulemaan lähipäivinä :-)

   Kiitos! Ne on nimenomaan Niken wedget ja kyllä on päässeet kovaan käyttöön... niin paljon, että täytyy varmaan investoida toiseenkin väriin. Suosittelen siis!

   Kiitos Reeta onnitteluista myös! :-)

   Delete
 2. SO lucky with the blue skies.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tell me about it couldn't believe it was prepared to something very different!

   Delete
 3. Mun kommentti taisi karata New Yorkin taivaalle. Mutta siis kiitos aamuhymystä, ei voinut kuin nauraa teidän piku päikkäreille :)

  ReplyDelete
 4. Ihana matka teillä ollut ! Nauratti myös toi teidän päikkäri ;)) Mulle on käynyt samoin ja harmitti kyllä vietävästi kun olin kahden viikon ns. reppumatkalla ja siinä kaupungissa johon oli varattu vain 1 yö, meni se ilta nukkuessa.... !

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, onneks meillä oli sentään siellä muutama yö... ja oli kiva herätä hyvin levänneenä seuraavaan aamuun.

   Delete
 5. Tosi kiva asu!
  t. Mimi

  ReplyDelete
 6. Näytät hyvältä, as always:)

  ReplyDelete
 7. Toivottavasti ei tule kommentti tuplana. Edellinen taisi mennä taivaan tuuliin...
  Joka tapauksessa ihailen tuota Josephin takkiasi...to die for.
  Ja ihan asian vierestäkin eli utelisin sinun Josephin nahkalegginsien kokoa. Ollaan suht samankokoisia/muotoisia, ainaskin näin kuvien välityksellä ja tarvitsisin hieman osviittaa. Ostoaikeissa siis viimeinkin mutta koonvalinta tökkii.

  ReplyDelete
 8. Ihana takki? Mitä merkkiä se on?

  ReplyDelete